Regija

(VIDEO) Reper Maska objavio pjesmu posvećenu Alenu ‘Savageu‘ Babiću

Maska i Alen Babić

 Instagram | screenshot (DAZN)
Trenutno možda i najpopularniji hrvatski boksač dobio je pjesmu koju je napisao i objavio njegov fan

Možemo reći kako je "Maska" trenutno tek jedan od mladih glazbenika koji pokušavaju pronaći svoje mjesto na hrvatskoj hip hop sceni. No, čini se da je ovaj reper napravio vrlo bitan korak prema prepoznatljivosti, barem u jednoj određenoj sferi, gdje je do sada rijetko tko znao za njega.

Naime, u pitanju je momak koji je veliki fan borilačkog sporta pa tako i Alena Babića, kojem je odlučio posvetiti pjesmu. Ista se zove jednostavno Alen "Savage" Babić te je jučer objavljena na njegovom YouTube kanalu, a danas ju je putem svog Instagrama i Facebooka podijelio sam Babić.

Otkrio je Babić kako ga je pjesma ugodno iznenadila, odnosno da je samo odjednom dobio poruku od njenog autora, koji mu je istu proslijedio. Dodao je kako mu takve stvari samo povećavaju motivaciju za daljnji rad i davanje sve od sebe na treningu.

Kroz tekst pjesme možemo zaključiti kako je autor jako dobro upoznat s dosadašnjim Alenovim rezimeom, ali isto tako vidimo da jako dobro raspolaže popularnom terminologijom Podcast inkubatora, odnosno izrazima koji potječu iz nekih od njihovih sad već kultnih epizoda.

Pjesmu možete poslušati ispod teksta, a vidjet ćemo hoće li ju Babić koristiti u nekim svojim materijalima ili možda čak pri izlasku na jedan od idućih mečeva.

Ovo je samo još jedan dokaz kako postoji puno onih koji su sebe same pronašli u priči ovog hrvatskog boksača, koji je osvojio i veliki broj britanskih fanova te samo nastavlja širiti svoju "Savage Army".

Babić je trenutno na profesionalnom omjeru od deset pobjeda bez poraza, a u drugoj polovici prošle godine odradio je četiri meča. Tada je najavio kako će se posvetiti treningu te da više nema namjeru nastupati na bilo kakvim priredbama nego da ove godine želi krenuti u napad na svjetski vrh "bridger" kategorije (do 101.6 kilograma).

Linker
02. svibanj 2024 19:55