Regija

(VIDEO) Rusi nestrpljivo iščekuju revanš između ‘Jokera‘ i Shlemenka: Rasprodane su ulaznice za event!

Aleksandar Joker Ilić (gornji) vs. Alexander Shlemenko (donji)

 Screenshot (youtube, Rcc)
RCC 17 event sprema nam pravi spektakl u Jekaterinburgu

Šest dana dijeli nas od novog nastupa Aleksandra ‘‘Jokera‘‘ Ilića. Ponajbolji srpski MMA borac vraća se u Rusiju, pod okrilje RCC (Russian Cagefighting Champiosnhip) organizacije.

Nakon što je prošle godine šokirao, ali i oduševio rusku publiku nastupom protiv Alexandera Shlemenka, ‘‘Jokera‘‘ čeka revanš sa starim znancem. Shlemenko se želi osvetiti za poraz nokautom, a priliku za osvetu imat će na RCC 17 eventu.

Podsjećamo, ‘‘Joker‘‘ je Shlemenka nokautirao nakon samo 21 sekundu borbe, a presudan je bio sjajan udarac koljenom lijeve noge. Bio je to početak kraja za Shlemenka, a ‘‘Joker‘‘ je s nekoliko popratnih udaraca dovršio posao protiv legendarnog ruskog borca.

Ilić i bivši Bellatorov prvak srednje kategorije predvodit će RCC 17 event u Jekaterinburgu. Na istoj priredbi borit će se Aleksei Oleinik protiv Fernanda Rodriguesa Jr.-a te Maxim Grishim protiv Asylzhana Bakhytzhanulyja.

Grishin i Oleinik istaknuta su ruska imena, a ujedno i bivši UFC-ovi borci. Čekaju nas i novi nastupi Nikolayja Aleksakhina (28-7-0) i Mihkaila Ragozina (21-6-0), kao i mnogih drugih odličnih ruskih i kazahstanskih boraca.

Unatoč tome što je event prekrcan odličnim borcima, ‘‘Joker‘‘ je dobio čast boriti se u main eventu. Potvrda je to ‘‘Jokerove‘‘, ali i Shlemenkove reputacije na ruskom tržištu.

Sjajna je vijest da su Rusi uspjeli rasprodati sve ulaznice za ovaj event. RCC je danas objavio kako karte više nisu dostupne. Na RCC-ovim društvenim mrežama nije navedeno u kojoj dvorani će se održati ova priredba, ali pretpostavljamo da se radi o kompleksu koji prima nekoliko tisuća gledatelja.

Linker
24. travanj 2024 20:00