UFC

(VIDEO) ‘Joker‘ i Shlemenko uspješno odradili vaganje, Ilić poručuje: ‘Sada želim postati besmrtan‘

Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić i Alexander Shlemenko

 Screenshot (youtube, Rcc)
Popularni srpski borac srednje kategorije sutra će predvoditi veliki event u Jekaterinburgu

Sve je spremno za sutrašnji RCC-ov spektakl u Jekaterinburgu! Borci su odradili službeno vaganje, a nedugo poslije stali su na vagu pred publikom i medijima te su odradili posljednja sučeljavanja prije sutrašnjih nastupa.

Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić i njegov imenjak Alexander Shlemenko glavne su zvijezde RCC 17 eventa. Borci srednje kategorije odradit će revanš 16 mjeseci nakon prvog međusobnog obračuna, a Shlemenko i Rusi nadaju se osveti.

Podsjećamo, ‘‘Joker‘‘ je u osmom mjesecu prošle godine ekspresno nokautirao Shlemenka na RCC-ovoj priredbi. Samo 21 sekundu trebao je Ilić za nokaut protiv legende ruskog MMA-a i nekadašnjeg Bellatorovog prvaka srednje kategorije. Shlemenko će sutra imati priliku za osvetu, ali nadamo se da mu to neće poći za rukom.

Što se vaganja tiče, oba borca bez većih problema odradili su svoju profesionalnu dužnost. Shlemenku je vaga pokazala 84,25 kilograma (185,74 ‘lbs‘), dok je ‘‘Joker‘‘ neznatno lakši sa 84,05 kilograma (185,3 ‘lbs‘). Sučeljavanje je prošlo u sportskom tonu, bez ikakvih tenzija, a ‘‘Joker‘‘ je putem Instagrama poručio:

‘‘Prošli put sam bio u lovu na legendarni trenutak. Sada želim postati besmrtan.‘‘

RCC 17 event na rasporedu je sutra (15.12.), a ukupno 14 mečeva održat će se u sklopu priredbe. Veliki Aleksei Oleinik (60-18-1) borit će se protiv Brazilca Fernanda Rodriguesa Jr.-a, nakon što je Oli Thompson otkazao nastup. Nikolay Aleksakhin (28-7-0) odradit će svoj 36. profesionalni nastup, a protivnik mu je odlični ruski velteraš Magomedsaygid Alibekov (16-3-0). Nastupit će i bivši UFC-ov borac Maxim Grishin (32-10-2), a čeka ga jako težak zadatak u vidu Kazahstanca Asylzhana Bakhytzhanulyja (15-4-1).

Zbilja fantastičan event, a ‘‘Jokeru‘‘ želimo puno sreće u revanšu sa Shlemenkom.

Linker
09. lipanj 2024 22:35