Regija

(VIDEO) Talentirani poljski redatelj objavio tri ‘promo‘ videa za ‘Savageov‘ meč: Odradio je sjajan posao

Alen Babić (lijevo) i Lukasz Rozanski (desno)

 Screenshot (youtube, Lukasz Rog)
Lukasz Rog dolazi iz Poljske i pokušava se probiti na scenu stvarajući kvalitetne video uratke

Tri dana smo udaljeni od velikog meča između Alena Babića i Lukasza Rozanskog. Ponajbolji hrvatski boksač u subotu navečer će pokušati doći do WBC-ove titule svjetskog prvaka u ‘‘bridgerweight‘‘ kategoriji, a pojas će napasti na gostujućem terenu u Poljskoj.

Tamo će ga dočekati Lukasz Rozanski (14-0), iskusni poljski boksač koji nikad u svojoj karijeri nije boksao izvan granica Poljske. Osim što nikad nije boksao izvan Poljske, Rozanski nikad nije niti izgubio u profesionalnom boksačkom meču, a čak 13 pobjeda upisao je nokautom.

Dok Rozanski ne zna što je gostujući teren, naš Alen Babić itekako je dobro upoznat s takvim okolnostima. ‘‘Savage‘‘ niti jedan svoj profesionalni nastup nije odradio u Hrvatskoj pred domaćim navijačima i odlazak u Poljsku neće mu predstavljati problem.

Naravno da će publika u dvorani pokušati vršiti pritisak na suce i pojačavat će dojam svakog udarca koji zada Rozanski, ali Babić će svakako pokušati okončati meč i prije same sudačke odluke. Alen je nokautom slavio u 10 od svojih 11 mečeva, a samo je Poljak Adam Balski izdržao do sudačke odluke, ali je jednoglasno izgubio.

Činjenica da su Babić i Rozanski vrsni nokauteri čini ovaj meč još zanimljivijim. Minimalne su šanse da meč otiđe na sudačku odluku i vjerojatno nas čeka bespoštedna tučnjava od prve sekunde.

Oba boksača dolaze maksimalno spremni, u životnoj formi. Prilika za postati svjetskim prvakom u profesionalnom boksu ne pruža se često i boksači ju moraju maksimalno iskoristiti.

Dio njihovih priprema (pretežno onih od strane Rozanskog) možete pogledati i u najavnim videima koje je složio Poljak imena Lukasz Rog.

Radi se o Poljaku s ne naročito poznatim YouTube kanalom, ali dao si je truda i čak je tri ‘‘trailera‘‘ izbacio za meč između Babića i Rozanskog. Istina da ima podosta sličnosti, te da se neke scene ponavljaju kroz sva tri, ali vrijedi pogledati ove kvalitetne uratke.

Lukasz Rog inače je iz Rzeszowa u kojem se i održava meč između Babića i Rozanskog, a u Poljskoj je poznat kao redatelj filma ‘‘No stars anymore‘‘. Taj film u potpunosti je kreirao on sam, a nagrade je osvajao na 38 međunarodnih filmskih festivala.

Kakav je posao odradio za meč između Rozanskog i Babića, saznajte pogledom na njegove uratke koji se nalaze ispod ovog teksta.

Linker
12. travanj 2024 09:49