Regija

(VIDEO) Vaso Bakočević: ‘Pejić može pričati bajke, ali ovo mu je jako loš period za borbu protiv mene‘

Vaso Bakočević

 Screenshot (youtube, Fnc)
Popularni crnogorski borac vjeruje kako je Filip Pejić pogriješio prihvaćanjem meča u ovoj fazi svoje karijere

Velik meč čeka Vasu Bakočevića ovog vikenda u Puli, na FNC 19 eventu. Iako se radi o borcu s gotovo 70 profesionalnih MMA nastupa (43-24-1) koji je prošao brojne velike pozornice, nastup u pulskoj Areni nešto je posebno, a to priznaje i sam Bakočević.

U intervjuu za FNC-ov YouTube kanal, Vaso je istaknuo kako do sada nije imao priliku nastupiti u Puli, ali bio je prisutan prošle godine kada se njegov timski kolega Aleksandar Janković borio protiv Bojana Kosednara i ostao je impresioniran cjelokupnim ambijentom.

Bakočevićev prvi nastup u Puli nije velik samo zbog ambijenta, nego i zbog cjelokupne priče između njega i njegovog protivnika Filipa Pejića. Već nekoliko godina Pejić i Vaso javno se prozivaju, puno je "trash talka" izrečeno na njihovoj relaciji, a iako su obojica više od deset godina na sceni, tek sada će dobiti priliku da ukrste rukavice.

Filip Pejić u meč protiv Bakočevića ući će nakon četiri poraza u posljednjih pet nastupa, a u svom posljednjem nastupu, Pejić je nokautiran od strane Ronyja Jasona. Uzeo je Filip pauzu dulju od godinu dana kako bi se posložio, a Vaso tvrdi kako je Pejić odabrao najgori mogući trenutak za borbu protiv njega.

"Moje mišljenje, ne samo jer je Pejić u stanju u kakvom jest, a moramo priznati da je u lošem stanju. Za sve u životu postoji tajming i najbitniji je tajming, a ovo mu je jako loš period da se bori sa mnom. Nije se borio više od godinu dana, dolazi nakon teškog nokauta, sam je pričao koliko se psihički vraćao u sve ovo. Ja sam mu sigurno najgori mogući protivnik.", rekao je Bakočević u razgovoru s FNC-ovom voditeljicom, na što mu je ona odgovorila kako Pejić "jedva čeka meč protiv njega".

"Može on tebi reći što god hoće. Mogu i ja ovdje pričati bajke, da te lažem itd. Znam ja kakva je situacija. Nije on glup. Neće doći kod tebe ili kod bilo koga na intervju i reći: ‘Gdje ću se s ovim boriti, nokautirat će me, teško ću ga srušiti, teži je od mene, bla bla‘. On to neće reći, mora si nabijati lažno samopouzdanje. Svašta se može dogoditi, ali ja ti kažem da će to biti nokaut.", pojašnjava "Psihopata"

Meč Pejića i Vase zapravo je kulminacija prve sezone Fight of Nations "reality showa" u sklopu kojeg su Pejić i Bakočević obavljali uloge glavnih trenera. Pejić je vodio hrvatski tim sastavljen od četvorice boraca, dok je Vaso bio trener srpskog tima. Nekoliko tjedana svi zajedno proveli su u istoj kući, a Vaso se osvrnuo na cjelokupan projekt.

"Ja sam tamo uživao, stvarno sam uživao. Jedino što me izbacilo i pomalo nerviralo jest činjenica da sam se morao spremati za meč. Ponekad bi snimanje trajalo gotovo cijeli dan, a ja bih nakon toga morao otići u ATT i trenirati. Morao sam i paziti što jedem, a Forgy me tamo ubijao biftecima."

Vaso je u intervjuu za FNC otkrio i kako teče njegov proces skidanja kilaže, osvrnuo se na sudionike FON-a te se upustio u zanimljivu igru kojom je provjereno njegovo poznavanje "realityja" u kojem je sudjelovao.

Kompletan intervju možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
13. rujan 2024 15:02