Regija

Vlado Šikić poražen u svom drugom nastupu za Oktagon, Fodor mu otvorio strašnu posjekotinu

Vlado Šikić

 Instagram, Vlado Sikic
Fodor je uistinu pogodio odličan udarac i jedino što možemo učiniti jest čestitati mu na pobjedi

U trećem meču večerašnje Oktagon 46 priredbe nastupio je i hrvatski borac Vladimir Šikić (12-1-1). 33-godišnjem borcu lake kategorije je ovo bio drugi nastup za promociju, a večerašnji protivnik mu je bio František Fodor (9-7).

Šikić je u drugom mjesecu ove godine debitirao, a tom je prilikom izgubio od Ronalda Paradeisera tehničkim nokautom u drugoj rundi. Fedor se, s druge strane, već nekoliko godina bori u Oktagonu, a u ovaj meč je ušao iz dva poraza i to prekidom. Kako je Šikić prošao u svom drugom nastupu za Oktagon, pročitajte u nastavku.

Borba nije počela dobro, Šikić je slučajno prvim ‘‘low kickom‘‘ pogodio Fodora u genitalije. Brzo se Slovak oporavio te su nastavili meč, Vlado je vidno fizički jači i duži borac. Fodor je napadao ‘‘low kickovima‘‘, a Vlado je također vraćao i direktima u tijelo. Fodorovi udarci su počeli nanositi štetu na Vladinoj nozi te je Vlado počeo pritiskati sve više. Uglavnom su razmjenjivali udarce nogama, a ovog je puta Vlado dobio udarac u genitalije. Brzo se oporavio te je runda nastavljena. Lijevim krošeom je Fodor otvorio veliku posjekotinu na Šikićevom licu. Vlado se povukao na kavez, Fodor je počeo ispaljivati kombinacije. Sudac je zaustavio akciju i pozvao liječnika koji nije dopustio nastavak meča.

Vlado je poražen tehničkim nokautom, a nije upisoa pobjedu u svom drugom nastupu za Oktagon. Fodor je uistinu pogodio odličan udarac i jedino što možemo učiniti jest čestitati mu na pobjedi.

Linker
01. svibanj 2024 01:35