Regija

Vlasto Čepo pozvao Barbira na uličnu borbu: ‘Stavio sam sliku s Jokerom i od tad mi ne odgovara‘

Čepo i Barbir

 Instagram (vlasto čepo, đani Barbir)
Nekad su bili timski kolege, a danas ne djeluju toliko dobri

Neporaženi Đani Barbir prvak je srednje kategorije u FNC-u, a do titule je došao porazivši Anndija Vrtačića ‘‘submissionom‘‘ na FNC 7 priredbi. Sada vjerojatno već neko vrijeme traži nekoga tko će napasti taj isti pojas, a nedavno je na neki način i dobio prozivku od nekadašnjeg timskog kolege, Vlaste Čepe.

‘‘Đani bi mogao protiv ‘Kobe‘ ili protiv mene. To je moja kategorija. On sebe smatra najboljim borcem na Balkanu, a ja smatram sebe jednim od najboljih na Balkanu.‘‘, rekao je Čepo u ‘‘MMA Institutu‘‘ a Barbir je odgovorio:

‘‘Vlasto Čepo, vidimo se onda početkom sljedeće godine na FNC-u. Nadam se da ćeš se pojaviti.‘‘

No, izgleda da Vlasti nije sjelo to što je Barbir rekao te mu je odgovorio putem Instagram storyja:

‘‘Od svih 40 mečeva u karijeri nikad nikog nisam prozvao (a Đanija ne bi nikad jer sam ga smatrao prijateljem) niti sam imao taj stil, sve što sam dobio u ovom sportu je zahvaljujući stilu i načinu borbe i što nisam smrad, u suprotnosti sa Đanijem, koji je za svojih pet mečeva isprozivao Soldića, Ilića, mene, Adesanyu, Pereiru, tužno je što na taj način želi da dobije hype‘‘, napisao je Čepo, a cijelu poruku pogledajte na slici:

image

Screenshot 1

Instagram (vlasto čepo)

Također, napisao je i zbog čega mu Barbir zamjera:

‘‘P.S. Ja i Đani smo si bili dobri i čuli smo se redovno, kako sam stavio sliku sa Jokerom od tad mi nije odgovorio na tri poruke… Ako baš hoćeš, možemo van kaveza, van tvoje komfor zone i kluba i menadžera, sudaca i trenera‘‘, napisao je Čepo.

image

Screenshot 2

Instagram (vlasto čepo)

Linker
17. travanj 2024 15:24