Regija

Vlasto Čepo se obratio fanovima nakon borbe s legendom: ‘Prihvatio sam meč bez priprema dva dana prije eventa‘

 Vlasto Čepo 

 Vondrouš Roman/ČTK/Profimedia
Odmah nakon meča kreće na pripreme za idući izazov

Slovačko-srpski borac jučer je na Oktagon 39 eventu boksao protiv Hectora Lombarda u jednom zanimljivom, ali podosta rezerviranom meču koji je na kraju završio neriješeno. Čepo i Lombard su oboje dobili ‘short notice‘ poziv na međusobnu borbu, te bez puno pripreme i taktiziranja odlučili prihvatiti meč.

Meč je bio ugovoren na tri runde, a bolje ga je započeo Lombard. U svojem stilu krenuo je na sve ili ništa, razmahao se u namjeri da brzo nokautira Čepu, no iskusni ‘El Chapo‘ nije bio pretjerano impresioniran Hektorovim napadima. Kako je borba odmicala, tako je Čepo sve više okretao vodu na svoj mlin te pokazivao svoje veliko boksačko umijeće.

Borba je došla do odluke sudaca, a prema dogovoru u tom slučaju ishod je bio neriješen. Tko je bio sveukupno bolji može se diskutirati, no ono što je važnije je to da je Vlasto odradio borbu s jednim od svojih borilačkih uzora. Nakon borbe kratko se osvrnuo na cijelu situaciju na svom Instagram profilu u ‘story‘ formatu.

"Hvala vam ljudi na podršci, prihvatio sam meč bez priprema dva dana prije eventa, spakirao stvari i otišao za München, s time da sada za 10 sati letim za Tajland na pripreme za travanj (4.mjesec). Bilo je tu dosta respekta da se ne povrijedim i da mogu u avion na pripreme za meč. Na kraju je sve okej prošlo. Hvala još jednom, veliko iskustvo s velikom legendom." - poručio je Čepo.

Isječke iz same borbe možete pogledati u nastavku članka. Na snimci se može vidjeti trenutak kada se Lombard našao u velikim problemima usred Vlastinog naleta, kao i sjajan aperkat koji je lansiran direktno u Hectorovu bradu.

Linker
23. travanj 2024 01:06