Regija

Zanimljiv kickboksački event sutra će se održati u Kastvu: Mladen Kujundžić i njegov Dynamite Gym organizatori su eventa

Dynamite Fight Night 2

 Dynamite Gym
Pod pokroviteljstvom grada Kastva, Dynamite Gym organizira svoj drugi ‘‘Fight Night‘‘

FNC 14 event ovaj vikend je u centru pažnje među regionalnim borilačkim fanovima. Sjajan sarajevski event ponudit će devet vrhunskih mečeva, ali neće to biti jedini borilački event koji će gledatelji iz regije moći pratiti ovaj vikend.

Naime, poznati hrvatski kickboksač Mladen Kujundžić i njegov Dynamite Gym organiziraju borilački event Dynamite Fight Night 2. Kastav će biti grad domaćin, a event je i organiziran pod pokroviteljstvom grada.

U 11. mjesecu prošle godine održao se prvi Dynamite Fight Night event, a tada je publika mogla gledati MMA i kickboksačke mečeve. Neka poznata regionalna lica nastupila su na tom eventu, a među njima izdvajamo Tiriela Luku Abramovića, Erika Pletikosa, Marka Perkovića itd.

Ove godine neće biti MMA borbi na Dynamite Fight Night priredbi. Publika će gledati deset kickboksačkih mečeva, a ne sumnjamo da će event ponuditi mnoštvo kvalitetnih i atraktivnih mečeva.

U glavnoj borbi večeri obračunat će se Dynamiteov Marino Ugrina i Gabriel Kuzmanović koji dolazi iz karlovačkog kluba Old Liona.

Svoje predstavnike na ovoj priredbi imat će Spartan Gym, Hektor Banja Luka, Zeta Crna Gora, Đakelorosi, Blitz Đakovo, King Poreč te spomenuti Dynamite i Old Lion.

Kastavska sportska dvorana ‘‘Matija Katalinić‘‘ točna je lokacija održavanja ovog eventa, a priredba je na rasporedu u subotu (16.12.), s početkom u 19 sati.

Ulaznice za parter iznose 15 eura, dok je cijena ulaznice koja vas vodi na tribinu 10 eura. Ulaznicu možete kupiti na sljedećim mjestima: Dynamite Gym, trattoria Krug Srdoči, Legacy Gym, Mezanin i Azura bar.

Kompletan popis borbi nalazi se u nastavku ovog članka.

Dynamite Fight Night 2 - popis mečeva:

Marino Ugrina (Dynamite) vs Gabriel Kuzmanović (Old Lion) +91kg

Denis Špoljarić (Dynamite) vs Ratko Ratkovićc (Hektor Banja Luka) +91kg

Ivan Zevrnja (Đajolerosi) vs Dejan Kezic (Hektor Banja Luka) -91kg

Luka Karlo Ljubas (Dynamite) vs Marko Stanivuković (Hektor Banja Luka) -91kg

Luka Rukavina (Spartan Zg) vs ilija Vukičević (Zeta Crna Gora) -71kg

Mihael Klic (Dynamite) vs Matija Sovilj (Hektor Banja Luka) -81kg

Antonio Babić (Dynamite) vs Karlo Pavet (Spartan Zg) -75kg

Stefano Ujčić (Dynamite) vs Stanko Prološčić (Đakelorosi) -81kg

Andreo Circota (King Poreč) vs Sandro Nikolić (Blitz Đakovo) -91kg

Bruno Friganović (Đakelorosi) vs Matija Radović (Zeta Crna Gora) -71kg

Linker
11. travanj 2024 01:14