UFC

Abdelaziz smatra da je UFC pogriješio uparivši Makhacheva i Volkanovskog: ‘Trebao je biti Dariush‘

Ali Abdelaziz

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Dosta fanova često kaže kako je sljedeći izazivač uistinu trebao biti Dariush

Islam Makhachev je na UFC 280 dominantno osvojio pojas u lakoj kategoriji te je svladao bivšeg prvaka Charlesa Oliveiru ‘‘submissiomom‘‘. Pola godine je kategorija bila bez prvaka da bi na priredbi u Abu Dhabiju napokon dočekali ono što smo svi čekali, odnosno da saznamo tko će zasjesti na tron jedne od najatraktivnijih kategorija u UFC-u trenutno.

Dugo su fanovi raspravljali tko će biti novi prvak, a oni koji su stali na stranu Islama su bili i u pravu. Oliveira se u meču praktički nije ni pojavio, a Islam je s lakoćom u drugoj rundi došao do pobjede.

Prvu obranu titule Makhachev će imati u drugom mjesecu u Australiji, a svima je dobro poznat i protivnik. Radi se o prvaku perolake kategorije i ‘‘pound-for-pound‘‘ broju jedan Alexanderu Volkanovskom. No, Ali Abdelaziz smatra da je UFC pogriješio uparivši ih.

‘‘Mislim da je UFC napravio grešku kad je dogovorio ovu borbu jer mislim da je Beneil Dariush trebao biti idući protivnik za Makhacheva, a ne Volkanovski. To iskreno mislim. Također mislim da je Volkanovski pogriješio što se pristao boriti protiv Islama sad, velika greška. Jedina osoba koja mu može parirati je Beneil‘‘, rekao je Abdelaziz za MMA Underground.

Volkanovski je i sam jučer rekao kako ga frustrira konstantno podcjenjivanje od strane svih te je otkrio kako mu fanovi govore da je lud što je prihvatio tu borbu. Kako će proći protiv Makhacheva saznat ćemo na UFC 284 eventu, 11.2. iduće godine u Perthu.

Linker
21. travanj 2024 21:57