UFC

Abus Magomedov za manje od mjesec dana ponovno nastupa u UFC-u! Čeka ga borac koji u promociji ne zna za poraz

Abus Magomedov 

 JB Autissier/Panoramic/Bestimage/Profimedia
Sada ćemo vidjeti je li Magomedov poradio na kondiciji koja u meču protiv Stricklanda jednostavno nije postojala, a Borralho će biti odličan test za njega

Za manje od mjesec dana UFC se vraća u Sao Paulo, a priredbu će predvoditi teškaški obračun između Curtisa Blaydesa i velike uzdanice Jailtona Almeide. Kao što je bilo i očekivano, na priredbi će nastupiti još puno domaćih, brazilskih boraca te će i dvorana biti puna njihovih navijača.

Borac čijem se nastupu posebno veselimo jest velika uzdanica srednje kategorije, odlični Caio Borralho. Inicijalno se Borralho trebao boriti protiv Nursultona Ruziboeva, no on mu je borbu otkazao iz za sada nepoznatih razloga.

Međutim, UFC je Borralhu pronašao zamjenu, a radi se o borcu iz UFD Gyma, Abusu Magomedovu!

Abus Magomedov je do sada u UFC-u odradio dva nastupa, a u debiju je dosta brzo svladao protivnika. Drugi meč mu je bio protiv trenutnog prvaka Seana Stricklanda, u kojem ga je Strickland u potpunosti uništio i pregazio. Tehničkim nokautom u drugoj rundi je slavio Stickland, a ulaskom u drugu rundu Abus jednostavno više nije imao kondicije.

Vrlo je lagano Strickland došao do pobjede, a sada Magomedov ima priliku iskupiti se. Međutim, neće imati lagan zadatak jer je Borralho odličan borac, a u svojoj profesionalnoj karijeri je poražen samo jednom, i to 2015. u svom drugom MMA nastupu.

Sada ćemo vidjeti je li Magomedov poradio na kondiciji koja u meču protiv Stricklanda jednostavno nije postojala, a Borralho će biti odličan test za njega.

Linker
29. travanj 2024 18:05