UFC

Adesanya kritizirao Tilla, a Darren mu uzvratio: ‘Drži se podalje od kokaina, štetan je za borce‘

Israel Adesanya i Darren Till

 Instagram (israel Adesanya)
Engleski borac uputio je ozbiljnu optužbu na račun prvaka srednje kategorije

UFC-ov teškaš Tom Aspinall oduševio je prošlotjednim nastupom koji je pružio na priredbi u Londonu. Nešto manje od četiri minute, trebale su Aspinallu da ‘‘submissionom‘‘ završi borca kao što je Alexander Volkov. Digao je Aspinall domaću publiku na noge svojom sjajnom pobjedom, a u slavlju mu se pridružio i Darren Till.

Oba borca dugo godina se poznaju te su često bili sparing partneri jedan drugome u Team Kaobonu. Na neki način radilo se o sličnom trenutku kakav su ranije imali Paddy Pimblett i Molly McCann, no nekima se nije svidjelo što se Till pridružio slavlju, jer se nije niti borio na ovoj priredbi. Israel Adesanya, prvak UFC-ove srednje kategorije svakako je jedan od takvih.

‘‘Silazi dolje, ovo nije tvoj trenutak. Odje**‘‘, rekao je Adesanya prilikom gledanja londonske priredbe. Jedna od prisutnih osoba izjavila je kako Till dugo nije pobijedio te da ga zato treba pustiti da uživa. Radilo se zapravo o ismijavanju Darrena koji je na dva poraza u nizu i pobjedu čeka od 2019. godine. Adesanya se pošteno nasmijao na taj komentar, no Darren Till poprilično je ljutito reagirao.

Borac iz Liverpoola podijelio je taj video na svom Instagram profilu, u sklopu Instagram ‘‘storyja‘‘ te je bio vrlo oštar prema prvaku.

‘‘Stylebender, ti idiote. Tom Aspinall me pitao da se popnem na kavez s njim. Nastavi gledati s visoka na moje poraze brate. Sve je u redu, jednog dana bit ću tu, samo gledaj. Ni ti nisi najbolje izgledao u posljednjih nekoliko mečeva. Drži se podalje od kokaina, nije zdrav za borce.‘‘, poručio je Darren.

image

Story Darrena Tilla

Instagram (darren Till)

Radi se o poprilično ozbiljnoj optužbi kojom se prvaka napada da posjeduje sklonosti ka konzumiranje droga. Till i Adesanya dugi niz vremena gaje poštovanje jedan ka drugom, a Izzy je nerijetko isticao kako bi se rado borio protiv Tilla jer ga smatra dobrim borcem. Dojam je da su dobri odnosi narušeni, a hoće li Till ikada doći u priliku za obračunati se s prvakom, preostaje nam vidjeti.

Linker
05. svibanj 2024 09:45