UFC

Adesanya napravio profil na ‘OnlyFansu‘ i odmah uzburkao strasti profilnom fotografijom

Israel Adesanya i Bruce Buffer
 screenshot/YouTube
UFC-ov prvak srednje kategorije novi je korisnik najpoznatije stranice za objavu privatnog sadržaja

Teško je zaključiti je li to napravio zbog dodatne zarade, okupljanja svojih najvjernijih fanova, veće prisutnosti na internet kanalima ili iz čiste provokacije, ali Israel Adesanya postao je dio OnlyFansa. Ukratko, za one koji nisu upoznati, riječ je o stranici na kojoj vlasnici profila dijele privatni sadržaj do kojeg doći mogu samo oni koji su se za određeni iznos na njega pretplatili.

Kako je riječ o stranici bez cenzure, najveći dio nje preuzela je pornografska industrija i ostale industrije koje u prvom planu nude seksualni sadržaj, a do sada smo u MMA svijetu mogli naići na profile nekih borkinja poput Bec Rawlings, Claudije Gadelhe ili Jessice Penne. Ne znamo kakav materijal namjerava nuditi Adesanya, ali dovoljno je kliknuti na njegov profil da bismo vidjeli kako u ovome svemu ima i određena doza "trollinga".

Naime, na profilnu fotografiju postavio je scenu s kraja borbe protiv Paula Coste, na kojoj je nokautiranog Brazilca "dry humpao". Već tim putem je Adesayna izazvao puno kontroverzi zbog svog postupka i mnogi su pozivali na kaznu za "The Last Stylebendera", ali UFC je ostao nijem po tom pitanju. Čini se kako Adesanya i dalje ne vidi ništa loše u tom svom postupku pa je profil pokrenuo s tom fotografijom u prvom planu. Pomalo je to čudno, ako znamo da su prepucavanja s Costom prestala te je već par tjedana na tom polju potpuna tišina. Osim toga, Adesanya se priprema za veliku borbu protiv Jana Blachowicza, koju će održati 6. ožujka.

"Brate, reci svojoj supruzi da na samo jednom mjestu na OnlyFansu može vidjeti do sada neobjavljene snimke Last Stylebendera. Nakon toga možeš raditi što želiš na svim ostalim stranicama", napisao je Adesanya na Twitteru, iskoristivši priliku za reklamu svog profila.

Kako možemo vidjeti, Adesanya za sada ima 14 objava, a pristup istima može dobiti svatko tko je spreman platiti 10 dolara mjesečno.

Linker
25. travanj 2024 17:18