UFC

Adesanya prognozirao meč između Edwardsa i Muhammada: ‘Ne mrzim ga, ali bit će završen u drugoj ili trećoj rundi‘

 Belal Muhammad 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Uistinu je teško reći da je u bilo kojem segmentu borbe Belal bolji od Edwardsa, pogotovo nakon što smo prvaka vidjeli u meču protiv Covingtona

Ovoga vikenda na rasporedu nam je veliki UFC 304, a Leon Edwards i Belal Muhammad predvodit će ovu odličnu priredbu u Manchesteru. Zaslužio je Belal svoju priliku za novi meč protiv prvaka Edwardsa, no ruku na srce, malo je onih koji predviđaju da će borba otići na njegovu stranu.

Jedan od njih definitivno je i bivši UFC prvak, Israel Adesanya. Iako je istaknuo da Belal također ima određene atribute, smatra da to ipak nije dovoljno da na ozbiljniji način zaprijeti trenutnom prvaku koji je na svom vrhuncu:

‘‘Belal ima dobar pritisak, čovječe. Izgleda mi kao da ima sposobnost prići ljudima i odvesti vodu na svoj mlin. Ali, da vam kažem jednu stvar, ovo je drugačija verzija Leona – on trenutno provodi masakr, uhvatio je odličan zalet. Leon će ga završiti. Završit će ovu borbu‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

‘‘Pokušavam vidjeti kako bi Belal mogao pobijediti u ovoj borbi. Ovo je jako loš meč za Belala. Ne mrzim ga, samo pokušavam vidjeti koji mu je najlakši put do pobjede. Udarački dio, Leon je bolji. Grappling, Belal je možda bolji, ali tu su negdje. Leon je preoštar u usporedbi s Belalom. Leon će pobijediti nokautom u drugoj ili trećoj rundi‘‘, zaključio je.

Uistinu je teško reći da je u bilo kojem segmentu borbe Belal bolji od Edwardsa, pogotovo nakon što smo prvaka vidjeli u meču protiv Covingtona. Kako god, Belala se i u prošlosti uvijek otpisivalo, a on je ovakvim fenomenalnim nizom zavrijedio svoj napad na titulu u velter kategoriji.

Linker
05. rujan 2024 10:48