UFC

(VIDEO) Leon Edwards nije uspio natjerati Belala Muhammada da trzne na sučeljavanju pred UFC 304

Leon Edwards v Belal Muhammad

 Screenshot/MMA Junkie YouTube
Borci odlične UFC 304 priredbe sučelili su se na današnjoj konferenciji za novinare

UFC-ov prvak velter kategorije, Leon Edwards, i drugorangirani izazivač, Belal Muhammad, suočili su se oči u oči na kraju današnje konferencije za novinare prije UFC-a 304 u Manchesteru, samo dva dana uoči njihove borbe za naslov u glavnom događaju večeri u Co-op Live areni.

Slično tome, privremeni prvak teške kategorije, Tom Aspinall, i četvrtorangirani Curtis Blaydes odmjerili su snage pogledima uoči njihovog susreta u sunaslovnoj borbi večeri. Nedugo nakon toga, također članovi glavnog dijela priredbe, Paddy Pimblett i King Green, sučelili su se prije njihove borbe u lakoj kategoriji.

Edwards i Muhammad su se odmah približili jedan drugome i počeli razgovarati zbog čega ih je morao razdvojiti izvršni direktor UFC-a, Dana White. Prije nego što je sve završilo, Edwards je napravio nagli pokret prema Muhammadu, ali ‘‘Remember The Name‘‘ nije trznuo.

Općenito se smatra da ako borac trzne, time pokazuje strah i nervozu, ali ako ne reagira, time pokazuje smirenost i fokus. Naravno da to ne mora biti tako, ali možda je ovime Muhammad stekao blagu psihološku prednost prije subotnjeg ulaska u kavez protiv ‘‘Rockyja‘‘.

Kako su izgledala sučeljavanja glavnih boraca UFC 304 priredbe, pogledajte niže.

Linker
01. rujan 2024 02:56