UFC

Adesanya prognozirao okršaj Makhacheva i Volkanovskog: ‘Nokautirat će ga, poslat će ga u drugu stratosferu!‘

Israel Adesanya

 ALEJANDRO SALAZAR/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Alejandro Salazar/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Bivši prvak srednje divizije prednost je dao svom dugogodišnjem prijatelju i trening partneru iz City Kickboxing dvorane

Sitno brojimo do spektakularne UFC 294 priredbe u Abu Dhabiju. U subotu će navečer oči borilačkog svijeta biti usmjerene prema oktogonu Etihad Arene, a s najvećim se iščekivanjem očekuje, dakako, glavna borba večeri i okršaj, odnosno revanš, između Islama Makhacheva i Alexandra Volkanovskog. Nakon što je kralj perolake kategorije, 11 dana prije meča, prihvatio obračun s vladarom lake divizije, brojni borci, treneri i analitičari iznijeli su svoje prognoze o predmetnom srazu, a između ostalih to je učinio i Israel Adesanya.

Bivši prvak srednje kategorije prednost je, očekivano, dao svom dugogodišnjem prijatelju i trening partneru iz City Kickboxing dvorane, a njegova prognoza poprilično je detaljna.

"Ovo je ludo. Ovo je kao 8 milja, ovo je njegov trenutak. Zvali su ga 11 dana ranije i rekli: ‘Revanš, možeš li nam pomoći?, a on odgovara: J**i ga, idemo!‘. Tako to rade je**ne legende", rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu, pa nastavio: "Iskreno vjerujem da će ga nokautirati. Stvarno osjećam da je ovo njegov trenutak, i da će on to napraviti s mu***a. Nokautirat će Makhacheva, poslat će ga u drugu stratosferu. U trećoj rundi, možda čak i u drugoj, ‘Volk‘ će ga završiti. Dohvatit će ga udarce, a onda dokrajčiti ‘ground and poundom‘".

Je li "Last Stylebender" pogodio s prognozom, ili ćemo u Abu Dhabiju gledati reprizu australskog scenarija, ili pak neki treći ishod, saznat ćemo vrlo brzo.

Linker
02. svibanj 2024 19:20