UFC

Adesanya prozvao Du Plessisa: ‘Rado ću poslati njegov leš u Južnu Afriku‘

Adesanya i Du Plessis

 Screenshot (youtube, Themaclife)
S obzirom da je većinu prvih izazivača Adesanya već pobijedio, Dricus je jedini s kojim se do sada nije okušao

Veliko je pitanje što je sljedeće za novog-starog prvaka Israela Adesanyu. Jasno je dao do znanja da ne namjerava Alexu Pereiri dati novu priliku, barem za sad. Umjesto toga će Perieria, ukoliko ne odluči prijeći u polutešku kategoriju, morati pobijediti nekoliko mečeva u srednjoj.

No, pitanje Adesanyinog idućeg protivnika i dalje stoji otvoreno. Ako bacimo oko na rang ljestvicu, vidjet ćemo da je većinu pobijedio jednom, a neke i više puta. Prvi u top 10 protiv kojeg se nije okušao jest Dricus Du Plessis, a jučer ga je spomenuo na press konferenciji:

‘‘Je**š ga, ne želim mu dati niti šamar. Želim ga prebiti toliko jako. Želim to učiniti u Južnoj Africi ili u Nigeriji, ali on se mora naraditi za to. Mora učiniti nešto po tom pitanju. Mora mi pokazati nešto da imam razloga prebiti ga. Podsjetit ću te da pomno biraš riječi kada se obraćaš ljudima iznad sebe, ljudima koji su utabali put za tebe. Biraj riječi. Ako to bude radilo, molim Boga da nastavi pobjeđivati. Rado ću poslati njegov leš za Južnu Afriku‘‘, rekao je Adesanya na press konferenciji.

Dricus mu je odgovorio:

Podsjetimo se, Du Plessis je nedavno rekao kako je on zapravo jedini afrički borac jer i dalje živi tamo, a Adesanyu, Ngannoua i Usmana je nazvao folirantima koji se samo brendiraju Afrikancima dok ustvari žive u Americi. Svima im je to zasmetalo te ga od tada svi javno prozivaju, ali Adesanya je jedini koji je blizu meča s njim.

Ukoliko Dricus dođe do još jedne pobjede, ne bi bilo čudno da bude idući izazivač u srednjoj kategoriji. Ali tko zna, možda ga Adesanya izabere odmah u nedostatku drugih izazivača.

Linker
01. svibanj 2024 02:30