UFC

Adesanya se oglasio o porazu od Stricklanda: ‘Bilo je kao u lošem snu, umjesto ruku sam imao špagete!‘

Israel Adesanya 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Na kraju je rekao da si više neće opterećivati pojasom jer ionako ih ima dosta, te da će ubuduće ovo raditi iz zabave

Nedavno je novi prvak Sean Strickland svima priredio veliko iznenađenje i u potpunosti izdominirao dotadašnjeg vladara srednje kategorije. Srušio je Israela Adesanyu nakon pet rundi totalne dominacije, a spriječio je ‘‘Stylebendera‘‘ da po prvi puta obrani titulu nakon što ju je vratio od Pereire.

Adesanya je te večeri izgledao neprepoznatljivo, što je Strickland iskoristio na najbolji mogući način. Držao se taktike i disciplinirano postao novim prvakom, a sada je s odmakom Adesanya ipak odlučio progovoriti o tom neslavnom porazu. Rekao je da se njega sjeća kao nekog lošeg sna:

‘‘Sve je to bilo kao ružan san. To je jedan od onih koje čak ne možete nazvati noćnom morom. Noćne more se preplašite, no ovo je bilo drugačije. Kad god bih pokušao udariti tog tipa, osjećao sam da nemam ruke nego špagete. Ono, koji ku**c? Imao sam osjećaj kao da sam u nekom ružnom snu. Osjećaj tamo i sad kad gledam borbu je drugačiji. Čuo sam se s trenerom Baremanom i sigurni smo u sebe‘‘, rekao je Adesanya na svom YouTube kanalu.

‘‘Jednostavno nisam mogao ući u svoj ritam zbog njegovog pritiska. Bio je ispred mene u svakom trenutku. Kad god sam pokušao nešto učiniti, njegov trener bi ga upozorio. Odličan plan su imali, bila je to njegova noć. Uspio je i ostvario san‘‘, dodao je.

Na kraju je rekao da si više neće opterećivati pojasom jer ionako ih ima dosta, te da će ubuduće ovo raditi iz zabave. Kako god, revanš sigurno priželjkuje, a priželjkuje ga i Dana White.

Linker
28. travanj 2024 10:55