UFC

Bivši prvak žestoko opleo po Adesanyi: ‘Želim ga je**no prebiti, mrzim ga! Vratio bih se u oktagon da ga uništim‘

Tyron Woodley

 YAROSLAV SABITOV/YES MARKET MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Yaroslav Sabitov/yes Market Media/alamy/alamy/profimedia
Prisjetio nas je na svađu s Adesanyom

Bivši UFC-ov prvak u velter kategoriji, Tyron Woodley, nije obožavatelj bivšeg prvaka u srednjoj kategoriji, Israela Adesanye i vratio bi se u oktogon da se suoči s njim.

Woodley je razgovarao o svojoj UFC i boksačkoj karijeri s bivšim UFC prvakom u poluteškoj kategoriji Rampageom Jacksonom na video podcastu Jaxxon. Pitao ga je zbog koga bi se vratio u oktogon, a odgovor je stigao brzo.

“Jedina osoba koju bih samo želio jebeno je Israel Adesanya. Ne sviđa mi se.”

Upitan zašto mu se ne sviđa Adesanya, Woodley je sažeo svoju ponovnu i ponovnu svađu sa sada već bivšim prvakom, koji je izgubio naslov u srednjoj kategoriji od Seana Stricklanda ranije ovog mjeseca na UFC-u 293.

"On je lažan.. Kako da ovo ponovim. Israel Adesanya, ušao sam u istu emisiju, TMZ, i pitali su me tko je sljedeći. Rekao sam: ‘Nekako mi se sviđa ovaj klinac, drugačiji je, ima svoj karakter. On je blistav, ali je dobar. Mislim da se njega treba pripaziti. Tada je prvi put krenuo. Pa sam mu odao poštovanje. Onda su me pitali protiv koga se želim boriti? Tko god je na vrhu. Dakle, na vrhu si, brate moj, to je to. Nikada se nisam želio boriti protiv Nicka, Natea (Diaza) ili Conora (McGregora) ili Georgesa (St-Pierrea) jer sam mislio da su loši.”

Jasno je da Adesanya nije dobro prihvatio Woodleyjevu poruku, koja je uzvratila u nizu intervjua. Woodley je izgubio naslov od sada već bivšeg prvaka Kamarua Usmana, a kasnije se dvaput suočio s Jakeom Paulom u boksačkim mečevima. Nakon što je izgubio oba (drugi žestokim nokautom), odstupio je od borilačkih sportova.

Adesanya bi u međuvremenu mogao dobiti revanš sa Stricklandom za UFC naslov. Malo je vjerojatno da će se njih dvoje ikada sresti, ali Woodley bi volio priliku.

Linker
27. travanj 2024 20:09