UFC

(VIDEO) Pogledajte posljednju medijsku konferenciju uoči UFC-a 308! Rakić pogledom prostrijelio Ankalaeva

Magomed Ankalaev i Aleksandar Rakić

 Screenshot/UFC Youtube
Subotnji UFC 308 koji se održava u Abu Dhabiju obiluje spektakularnim mečevima

UFC 308, predvođen borbom između Ilije Topurije i Maxa Hollowaya, dolazi nam ove subote 26. listopada 2024. u Etihad Areni u Abu Dhabiju. Danas je održana posljednja konferencija za novinare uoči ovog eventa prepunog fantastičnih mečeva.

Ilia Topuria, poznat po svom agresivnom stilu borbe, nije se suzdržavao u izjavama prema kritičarima i borcima koji predviđaju pobjedu bivšeg prvaka u perolakoj kategoriji, Maxa Hollowaya. U intervjuu za Uncrowned, Topuria je izrazio frustraciju zbog UFC boraca koji staju na stranu Hollowaya, nazivajući ih "zmijama u travi". Izjavio je da će nokautirati Hollowaya i upozorio svakoga tko predviđa njegov poraz da mu se kasnije ne približava. S druge strane Holloway, poznat po svojoj izdržljivosti i tehničkom udaranju, želi utišati sumnje o tome može li još uvijek biti na vrhu divizije.

U sunaslovnoj borbi, Robert Whittaker i Khamzat Chimaev, dva vrhunska borca u srednjoj kategoriji, suočit će se u borbi koja obećava vatromet. Fanovi s nestrpljenjem očekuju kako će se Chimaev, sa savršenim profesionalnim omjerom i dominantnim stilom borbe, nositi s izazovom kojeg predstavlja eksplozivni i precizni udarač te bivši prvak Whittaker.

Borba koju ćemo pratiti s posebnom pažnjom je ona u poluteškoj kategoriji - okršaj između Magomeda Ankalaeva i Aleksandra Rakića. Rakić je na danas održanoj presici izjavio:

‘‘Očekujem tešku borbu. Magomed je ‘zaokružen‘ (dobar u svim segmentima borbe) kao i ja. Nas dvojica smo dva ‘najzaokruženija‘ borca u diviziji, bit će to zabavna borba. Unaprijedio sam svoje vještine od svoje prošle borbe, i hrvanje i grappling i udaranje. Kao što je on (Ankalaev) rekao da sam ja na njegovom putu, tako je i on na mom putu. Želim priliku za titulu tako da spreman za subotu, ‘pomiješat ću karte‘ (u poluteškoj kategoriji), a poslije pobjede ću popričati s Danom (Whiteom).‘‘

Cijelu medijsku konferenciju pogledajte u videu niže. Sučeljavanja počinju na 44:25.

Linker
24. listopad 2024 20:46