UFC

Alex Pereira: ‘Najveći izazov u borbi protiv Dricusa bio bi mi skinuti kilograme. Sve ovisi o njemu, lakša je borba nego Jon Jones‘

Alex Pereira 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Ukoliko ponovno obrani pojas u poluteškoj, vjerojatno nikome ne bi bilo čudno da ga UFC ponovno gurne u borbu za titulu i u srednjoj kategoriji

Najavio je Alex Pereira još jedan izlet u srednju kategoriju neposredno nakon što je Dricus Du Plessis svladao Adesanyu i obranio svoj pojas. Odmah je isti dan ‘‘Poatan‘‘ reagirao i rekao da još jednom želi napasti tu titulu, no prvo ga sada uskoro očekuje nezgodni Khalil Rountree Jr. u poluteškoj.

Da Pereira nema poštovanja prema Dricsovim vještinama u kavezu sada je već svima jasno, a onima kojima do sada nije bilo, postalo je nakon njegove jučerašnje izjave. Naime, Pereira je rekao da bi mu u toj borbi jedini izazov bio skinuti kilograme prije borbe:

‘‘Dricus je definitivno lakša borba nego recimo Jon Jones. Mislim da bi mi skidanje kilograma bilo teže nego ta borba. Prestao sam se boriti u srednjoj kategoriji jer sam rekao da će mi se tijelo raspasti ako se tamo budem borio još dva ili tri puta, a sada mislim da sam definitivno dovoljno odmorio i resetirao se‘‘, rekao je Pereira u Full Send podcastu.

‘‘Definitivno mogu ponovno skinuti kilograme, ali sve ovisi o njemu. Pokazao sam interes puno puta, ali on nije odgovorio. On se uvijek šali u svojim odgovorima, nikada nije ozbiljan i uvijek ‘trolla‘. Nikada to ne shvaća ozbiljno, a time samo pokazuje koliko je preplašen‘‘, dodao je.

Ukoliko ponovno obrani pojas u poluteškoj, vjerojatno nikome ne bi bilo čudno da ga UFC ponovno gurne u borbu za titulu i u srednjoj kategoriji. U poluteškoj također ima još borbi koje mora odraditi, a mnogo je onih koji ga već optužuju da bježi od Ankalaeva.

Linker
19. rujan 2024 11:51