UFC

Alex Pereira priznao da se bojao Seana Stricklanda: ‘Zurio je u mene, jako sam se prepao‘

Sean Strickland vs. Alex Pereira 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Bez obzira na strah Pereira ga je nokautirao u prvoj rundi

Ovog mjeseca Alex Pereira postao je novi UFC prvak, a u petoj rundi borbe svladao je Iraela Adesanyu tehničkim nokautom i oduzeo mu pojas. Ukupno je to bio treći put da Pereira pobjeđuje Adesanyu, a prethodne dvije pobjede ostvario je u kickboksu.

Prva pobjeda u MMA-u protiv bivšeg prvaka mu je ujedno i najvrjednija, a očekuje se da ćemo gledati i njihov četvrti međusobni susret. Alex Pereira je u svom četvrtom UFC meču postao prvak, ali priznao je kako se ipak bojao prije jedne.

Radi se o borbi protiv Seana Stricklanda, a Pereira je rekao zašto je bio preplašen:

‘‘Kad govorim o borbi protiv Stricklanda, imao je 25 borbi i išlo mu je dobro u UFC-u te je bio četvrti na rang ljestvici. On je opasan i iskusan. Bio sam preplašen ali kad sam čuo kako priča, malo sam se opustio. On je dobar i iskusan borac, ali govorio je neke stvari koje nemaju smisla‘‘, započeo je Pereira.

‘‘Nekoliko mjeseci nakon što je borba dogovorena bilo me je strah, ali kontrolirao sam ga. Ali reći ću vam kada me je najviše bilo strah. Sve što je rekao bilo je u redu i do vaganja, ali kad je ušao u kavez i počeo zuriti u mene, nikad me nije tako gledao. Tad sam bio jako preplašen‘‘, zaključio je Pereira.

Bez obzira na strah, Pereira ga je nokautirao u prvoj rundi i izborio napad na titulu, a svi znamo kako se ta borba na kraju odvila.

Linker
26. travanj 2024 10:31