UFC

Alex Pereira se po prvi put oglasio nakon poraza: ‘Nastavljam s planovima koje već imam‘

Alex Pereira

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Težak je nokaut Pereira doživio ove subote na UFC 287 priredbi, a za sad se još uvijek ne zna njegov idući korak

Težak poraz je doživio bivši prvak Alex Pereira ovog vikenda na UFC 287 priredbi. Adesanya ga je u drugoj rundi pogodio s dva teška udarca kojima ga je bacio na pod, te ga je dovršio udarcem u parteru. Vratio je tako Adesanya pojas kojeg mu je ovaj uzeo krajem prošle godine, i to u velikom stilu.

Sad se ne zna u potpunosti što je sljedeće i za jednog i za drugog. Neki govore da bi najpoštenije bilo organizirati i treći meč, a Dana White je na press konferenciji rekao da će Pereira sada prijeći u polutešku kategoriju. Adesanya je dao do znanja da mu neće dati novi meč odmah, nego tek kada zasluži novi napad na titulu.

Kako god, Pereira se sada prvo treba dobro oporaviti jer je uistinu doživio težak nokaut iz kojeg su ga budili nekoliko minuta. Sinoć se ‘‘Poatan‘‘ oglasio po prvi put nakon meča na svom Twitter profilu:

‘‘Ovdje sam samo da vam javim da sam dobro! Želim se zahvaliti svojoj obitelji, svom timu i svim ljudima koji me podržavaju u ovom putovanju. Sada se samo trebam odmoriti i nastaviti s planovima koje već imam. Hvala Bogu!‘‘

Idući potez za ‘‘Poatana‘‘ još uvijek treba biti otkriven. Opcija je puno, tako da nam ostaje vidjeti za što će se odlučiti. Sigurno je samo da će ipak morati pobijediti neke borbe ukoliko odluči ostati u srednjoj, a ako ode u polutešku, tamo ga također čeka puno zanimljivih mečeva i odličnih protivnika.

Linker
17. travanj 2024 04:39