UFC

Alex Pereira tvrdi da Adesanya nije želio borbu protiv njega: ‘Natjerali su ga, brine se za pojas‘

Alex Pereira

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
U subotu predvode UFC 281, a Israel ima priliku osvetiti se za poraze

Alex Pereira ima tek sedam MMA mečeva, a već je uspio doći do samog vrha srednje kategorije. Tri puta od toga je nastupao u UFC-u te je sve tri borbe pobijedio, a u trenutno posljednjoj je svladao Seana Stricklanda nokautom u prvoj rundi.

U noći sa subote na nedjelju Pereira će se ukupno treći put sastati sa prvakom srednje kategorije Israelom Adesanyom, a nad njim već ima dvije pobjede i kickboksu, a jednom ga je čak i teško nokautirao. Mnogi stoga smatraju da je Pereira Adesanyi ušao u glavu, a to smatra i sam Pereira:

‘‘Da je ovo stvarno htio, napravio bi to kad sam potpisao s UFC-om. Natjerali su ga na ovu borbu jer je prvak, a očito je i da se brine za pojas. On zna da ja nisam kao drugi tipovi s kojima se borio, inače bi rezultat naših borbi bio drugačiji. Zna da sam drugačiji, a to sam dokazao i u ove tri UFC borbe‘‘, rekao je Pereira za MMA Fighting.

‘‘Ja sam iskren, on ne želi ovu borbu. Nitko ne želi. Njegov tim također ne želi. Ljudi bliski njemu ne žele jer znaju koliki je to rizik. Je li dobar? Je li prvak? Svi vide moj potencijal i moj napredak‘‘, zaključio je.

Želio to Adesanya ili ne, u subotu ga čeka krvnik iz dana kickboksa. Doduše, teško je povjerovati da Israel ne želi tu borbu, pogotovo ako uzmemo u obzir činjenicu da mu je to odlična prilika da osveti ta dva poraza koja mu je ranije nanio ‘‘Poatan‘‘.

Linker
26. travanj 2024 03:34