UFC

Alexa Grasso zadovoljna je nastupom protiv Valentine: ‘Ne znam za trilogiju, ima i drugih cura koje čekaju priliku‘

Alexa Grasso 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Trilogiju protiv Valentine sigurno neće izbjeći, a UFC će ju vrlo vjerojatno dosta uskoro i najaviti

Alexa Grasso proteklog vikenda nije uspjela poraziti Valentinu Shevchenko u revanšu, ali je i dalje zadržala status prvakinje. Borba je završila neriješenim ishodom, a borbu je obilježilo negodovanje cijele borilačke zajednice zbog sudačke odluke – Mike Bell je posljednju rundu dosudio 10-8 za Grasso, a to je suludo.

Trilogija je sada jedina opcija, a na UFC-u je kada će to i organizirati. Alexa Grasso je komentirala kontroverznu sudačku odluku od proteklog vikenda, a sebe vidi kao pobjednicu u ovom revanšu protiv Valentine:

‘‘Ja sam zadovoljna sa svojim nastupom. Po meni sam pobijedila 3-2 u rundama i uzela sam drugu, četvrtu i petu rundu. Međutim, na ja nisam sudac. Očekivala sam sve od ovoga. Ona je jako kompetitivna, ja sam također super kompetitivna, tako da sam očekivala pravi rat‘‘, rekla je Grasso na press konferenciji nakon priredbe.

‘‘Zanimljivo je pitanje trilogije. Ne želim stopirati diviziju, puno je cura koje žele svoju priliku. Sve ovisi o UFC-u. Ako oni žele trilogiju, učinimo to. Ako ne, željela bih dati priliku nekoj drugoj borkinji. Znam kakav je osjećaj stalno se boriti i čekati svoju priliku. Ja ne želim zadržavati diviziju, ali bit će onako kako UFC kaže. Ja sam uvijek za svaki izazov koji se stavi pred mene‘‘, dodala je.

Trilogiju protiv Valentine sigurno neće izbjeći, a UFC će ju vrlo vjerojatno dosta uskoro i najaviti. Nadamo se samo kako će treći meč donijeti i pobjednicu, a ukoliko je ikako moguće, bilo bi dobro da Mike Bell ne sudi taj meč.

Linker
30. travanj 2024 05:20