UFC

Alexander Volkanovski: ‘Holloway ima legendarnu bradu od granita, ali mora popustiti u jednom trenutku‘

Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Prvak će nastojati borbu završiti prije zadnje dvije runde

Prvak UFC-ove perolake kategorije, Alexander Volkanovski, vjeruje kako će Hollowayjova 'brada' uskoro popustiti od štete koju prima. Volkanovski je rekao kako poštuje njegovu legendarnu 'bradu' i sposobnost apsorbiranja štete, ali također ju želi testirati u subotu.

Volkanovski (24-1 MMA, 11-0 UFC) nastojat će osigurati treću pobjedu protiv Maxa Hollowayja (23-6 MMA, 19-6 UFC), te ukoliko će biti moguće, nastojat će biti prvi koji će ga nokautirati.

Volkanovski je rekao: ''To bi bilo nevjerojatno, to je legendarna brada koju on ima. Uvijek sam govorio da ne želiš biti poznat po tome kako imaš bradu od granita, ali da, to je legendarno u ovom trenutku.''

Nastavio je: ''Ako mu oduzmeš bradu i uspavaš ga, na taj način šalješ poruku jer nitko prije to nije uspio. Ali kažem, on očito prima štetu i činjenica je da ne može trajati zauvijek, tako da ćemo vidjeti hoće li izdržati i ovaj put.''

Inače, Holloway nikad nije bio nokautiran u svojih 25 borbi u UFC-u, a prvak je siguran da će ta sposobnost s vremenom slabiti. Također, istaknuo je kako ga namjerava završiti prije četvrte i pete runde.

Borba Hollowayja i Volkanovskog je sunaslovna na subotnjoj UFC 276 priredbi, a hoće li prvak uspjeti provesti svoj plan, vidjet ćemo uskoro.

Linker
19. travanj 2024 22:08