UFC

Max Holloway: ‘Pobjednik subotnje borbe nije ‘GOAT‘ perolake kategorije, to je Jose Aldo‘

Max Holloway

 Screenshot (youtube, Themaclife)
‘Blessed‘ smatra da netko prvo treba sustići Alda

Izgleda da Max Holloway neće dopustiti da se pobjednik subotnje borbe između njega i Alexandera Volkanovskog, prozove 'GOAT-om' te kategorije.

Očekujući ovu veliku trilogiju, vjerojatno je dosta fanova pomislilo da bi upravo ona mogla odrediti tko je to najveći u povijesti ove kategorije. No izgleda kako Holloway želi malo povući kočnicu kada je to u pitanju, istaknuvši kako je od pet puta osvojio titulu dok je Volkanovski osvojio četiri puta.

Na pitanje hoće li pobjednik ove borbe postati 'GOAT', Holloway je odgovorio: ''Ne, nipošto. Puno ljudi, puno fanova to govori, ali zaboravljamo li svi Josea Alda? Taj čovjek ima osam obrana titule. Ja imam pet. Dok netko ne nadmaši njegov rekord, ne može se smatrati 'GOAT-om' ove kategorije. Ja imam pet, a pobjeda protiv Alexa će biti šesta. Šećer na kraju.''

Iako Holloway ima dvije pobjede nad Aldom i to dvije završnice, ne želi misliti da ima bolji rezime od njega: ''Super je što imam pobjede, ali obrane titule su ipak obrane titule. On ima osam obrana, ja imam pet. Nisam toliko daleko od njega, a nadam se da ću ga i dostići. On je 'GOAT', stari.''

Holloway je na kraju istaknuo kako će ovo biti borba za ostavštinu između njega i Volkanovskog, a bore se u subotu, na UFC 273 eventu kao sunaslovna borba večeri.

Inače, ranije ove godine čitatelji našeg portala imali su priliku sudjelovati u anketi kojom se glasovalo za najvećeg UFC-ovog borca perolake kategorije. Složili ste s Hollowayjem jer Aldo je slavio u anketi s 28 posto vaših glasova. Volkanovski je bio odmah iza njega s jedan posto manje. McGregor je zauzeo treće mjesto, a Holloway četvrto. Ankete se možete prisjetiti OVDJE.

Linker
17. travanj 2024 15:20