UFC

Alexander Volkanovski odgovorio Islamu: ‘Da su uloge obrnute, ova se borba 100% ne bi dogodila!‘

Alexander Volkanovski

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
U srijedu je održan UFC-ov ‘media day‘, a kralj perolake kategorije imao je poruku za Makhacheva

Tri dana dijele nas od velikog okršaja Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog na UFC 294 priredbi u Abu Dhabiju. Kao što je dobro poznato, Charles Oliveira ispao je iz prethodno ugovorenog meča s dagestanskim borcem za pojas lake kategorije, a novostvorenu priliku za revanš s Islamom spremno je odlučio iskoristiti "Volk", koji je, na "short notice" uskočio u meč i tako oduševio najveći dio borilačke javnosti.

Respekt zbog prihvaćanja borbe u tako kratkom roku Volkanovskom je iskazao i sam Makhachev, ali je, također, i upozorio kralja UFC-ove perolake kategorije da to ne koristi kao izgovor u slučaju da izgubi u njihovom revanšu. Čini se kako Volkanovskom takva poruka baš i nije najbolje sjela, budući da je u odgovoru na istu ustvrdio kako Makhachev nikad ne bi prihvatio borbu u okolnostima u kojima je on to učinio.

"Garantiram vam da nema puno boraca koji bi ovo učinili. Čuli ste Islama kako govori: "Nema isprika" i slične stvari, ali da su uloge obrnute 100% sam siguran da se ova borba ne bi dogodila. Ne zanima me što bilo tko kaže, on se ne bi borio s rokom od 12 dana i to treba zapamtiti", odlučan je bio Volkanovski tijekom UFC "media daya" održanog u srijedu.

Linker
30. travanj 2024 05:24