UFC

Alexander Volkanovski uvjeren da će Adesanya ‘povrijediti‘ Stricklanda: ‘Platit će za sve što je rekao‘

Israel Adesanya (lijevo) i Alex Volkanovski

 Instagram (allmma13)
UFC 293 održava se ovoga vikenda, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati samu priredbu

Neće Sean Strickland imati lagan zadatak ove subote na UFC 293 priredbi u Australiji. Osim što odlazi na gostujući teren, pred njim se nalazi i prvak srednje kategorije protiv kojeg mu mnogi ne daju prevelike šanse. Kako god, Strickland tamo dolazi uzeti pobjedu, a hoće li uspjeti, saznat ćemo vrlo brzo.

Međutim, nije tajna da gotovo nitko ne predviđa pobjedu Stricklanda nad prvakom Adesanyom i promjenu na tronu srednje kategorije. Alexander Volkanovski također smatra da Stricklanda čeka jako teška noć, a i uvjeren je u pobjedu svog timskog kolege i novu obranu pojasa.

‘‘Mislim da je ovo jako dobra borba za njega. Očito, Sean će pričati, pokušavat će uvući mu se pod kožu. Upravo je to ono što će ovu borbu učiniti zanimljivom. Ali isto tako, imam osjećaj da će Izzy stvarno, stvarno pružiti tešku noć Stricklandu. Pogotovo jer će ovaj puno pričati. Mislim da će Sean Strickland platiti za sve ono što će reći prije borbe. Stilski, mislim da će ga Adesanya također povrijediti‘‘, rekao je Volkanovski na svom YouTube kanalu.

Što se tiče kladionica, one također ne vjeruju Stricklandu te su za ogromnog favorita postavile prvaka Adesanyu. Israel je nedavno rekao kako svoju prvu pobjedu ‘‘submissionom‘‘ u karijeri želi ostvariti upravo protiv Stricklanda i da ovaj meč vidi kao savršenu priliku da to i ostvari.

UFC 293 održava se ovoga vikenda, a nama ne preostaje ništa drugo nego čekati samu priredbu. Da, i press konferencija je nešto što se sigurno ne smije propustiti, a Strickland će sigurno imati podosta inspiracije.

Linker
03. svibanj 2024 00:58