UFC

Alexander Volkov i dalje propituje Jonesa: ‘Nismo vidjeli puno od njega u teškoj kategoriji‘

Alexander Volkov

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Uistinu smo vidjeli par minuta dominacije nad Ganeom prije svega u hrvanju i parteru, ali možda nam Stipe da neke odgovore

Jon Jones je prošlog vikenda lakše od očekivanog svladao Ciryla Ganea ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi te je ovaj pao bez ispaljenog metka. Tom prilikom je Jones uzeo pojas u teškoj kategoriji koji je odlaskom Ngannoua ostao bez vlasnika, a sljedeći protivnik za njega će biti Stipe Miočić.

S obzirom da je tako brzo završio Ganea, nismo puno toga vidjeli kada je u pitanju Jones kao teškaš. Alexander Volkov je također rekao kako praktički ništa nismo vidjeli od Jonesa, ali mu je drago da se Jones vratio i počeo nastupati u teškoj jer je to po njemu dodatno osvježilo kategoriju:

‘‘Bio sam jako uzbuđen da vidim tu borbu. Mislim da je sama borba bila odlična. Mislim da je Jon Jones bio odličan u iskorištavanju Ganeovih pogrešaka od samog početka. Možete vidjeti da je od prve sekunde koristio njegove pogreške, ali mi uistinu nismo vidjeli puno od Jona Jonesa u novoj kategoriji. Očito, vidjeli smo da je dobar u hrvanju i provođenju svog plana, kao i držanju protivnika dolje i uništavanju istih. Ali, želimo ga vidjeti na nogama protiv nekog tko zna kako održavati distancu i protiv nekog tko je dobar u obranama od rušenja. Možda čak i protiv nekog hrvača kojeg ne bi zadržao dolje i tko bi mu pružio otpor u parteru‘‘, rekao je Volkov za MMA Junkie.

‘‘Morat ćemo pričekati da to sve vidimo. Vrlo je uzbudljivo imati njega u svojoj kategoriji jer sada svi pričaju o njemu. Osvježio je kategoriju i učinio ju uzbudljivom, tako da ni ja ne mogu dočekati da vidim što će se događati dalje‘‘, zaključio je Volkov.

Dalje slijedi Stipe, a nakon toga tko zna – možda je to posljednja borba za obojicu.

Linker
19. travanj 2024 21:24