UFC

Alexander Volkov nakon subotnje pobjede prozvao Ciryla Ganea na revanš: ‘Želim se osvetiti‘

LAS VEGAS, NV - JUNE 25: Ciryl Gane (left) and Alexander Volkov (right) face-off following the official weigh-in for UFC Vegas 30 on June 25, 2021, at UFC Apex in Las Vegas, NV.,Image: 617951190, License: Rights-managed, Restrictions: FOR EDITORIAL USE ONLY. Icon Sportswire (A Division of XML Team Solutions) reserves the right to pursue unauthorized users of this image. If you violate our intellectual property you may be liable for: actual damages, loss of income, and profits you derive from the use of this image, and, where appropriate, the costs of collection and/or statutory damages up to $150,000 (USD)., Model Release: no, Credit line: Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Gubio je Volkov od samog vrha kategorije, ali je dokazao kako i dalje zaslužuje svoje mjesto na službenoj rang ljestvici

Proteklog vikenda Alexander Volkov je ugasio ‘‘hype‘‘ oko Alexandera Romanova te ga je već u prvoj rundi završio tehničkim nokautom. Volkov je tako potvrdio status jednog od onih boraca koji neće izgubiti od prosječnih nadolazećih imena, ali ipak ne uspiju svladati borce iz samog vrha svoje kategorije.

Imao je Volkov u svojoj UFC karijeri uspona i padova, a sada je povezao dvije pobjede. Osim subotnje pobjede nad Romanovim, Volkov je pobijedio i Jairzinha također tehničkim nokautom u prvoj rundi. Gubio je od Toma Aspinalla i Ciryla Ganea, a upravo mu je taj poraz od Ganea teško pao te je rekao kako ga želi osvetiti.

‘‘Nakon pobjede se uvijek osjećate dobro, tako da se ja sada osjećam dobro jer sam pobijedio. Sve što želim reći jest da smo ovo sve radili u kampu. U sve smo ovo uložili jako puno vremena tako da mi je drago što se dogodilo ovako kako se dogodilo. Sve što smo očekivali od njega, radio je u ovoj borbi. Na tome smo radili i mi‘‘, rekao je Volkov nakon borbe na press konferenciji.

‘‘Izgleda da nije bio brz kao što smo očekivali da će biti, ali sve što smo očekivali se dogodilo. Sljedeće bih volio osvetiti se nekome od koga sam već izgubio. Možda bi moj revanš protiv Ganea bio vrlo zanimljiv‘‘, dodao je.

Ciryl Gane je ranije ovog mjeseca izgubio od Jona Jonesa ‘‘submissionom‘‘ u prvoj rundi, tako da će sad pričekati do novog napada na vrh. S obzirom da je Volkov povezao dvije atraktivne pobjede, možda i ne bi bilo loše da pokuša osvetiti jedan od poraza.

Linker
21. srpanj 2024 06:06