UFC

(VIDEO) Sergei Pavlovich fascinirao fanove brzinom svojih ruku: Blaydesa čeka jako težak ispit

Sergei Pavlovich

 Sports Press Photo/ddp USA/Profimedia
30-godišnji ruski teškaš jedan je od najstrašnijih udarača u UFC-u

Proteklih dana Jon Jones, Stipe Miočić i Ciryl Gane glavni su likovi u pričama koje se tiču vrha UFC-ove teške kategorije. Jon Jones lakoćom je porazio Ciryla Ganea u meču za titulu prvaka, a nakon toga slijedi mu borba protiv Miočića, najvećeg teškaša u povijesti UFC-a.

I dok se priča samo o Jonesu, Miočiću i Ganeu, ostali teškaši pomalo su pali u drugi plan, a neki od njih opravdano pucaju na sam vrh. Jedan od njih svakako je Sergei Pavlovich, strašni ruski nokauter koji je trenutno u nizu od pet uzastopnih pobjeda. Svih pet upisao je nokautom u prvoj rundi, a sljedećim nastupom mogao bi osigurati napad na titulu.

Pavlovicha 22. travnja (četvrti mjesec) čeka borba protiv Curtisa Blaydesa na UFC Fight Night 222 eventu. Radi se o obračunu trećerangiranog i četvrtorangiranog borca u poretku teškaša. Nema sumnje da će Pavlovicha čekati jako težak test, vjerojatno i najteži u dosadašnjoj karijeri.

Ono što ruskom teškašu ide u korist jest činjenica da je Curtis Blaydes sve svoje poraze u karijeri upisao nokautom. Istina da je Blaydes samo triput gubio u svojoj karijeri, ali Pavlovich će svakako predstavljati veliku opasnost sa svojim razornim udarcima.

Ruke Sergeija Pavlovicha osim što su razorne, itekako su i brze. Ovaj sjajni teškaš na svom Instagram profilu kroz ‘‘shadow‘‘ boks prezentirao je rad svojih ruku i mnoge je ostavio zapanjene brzinom kojom baca udarce.

Neki čak sumnjaju da se radi o ubrzanom videu, ali činjenica je da Pavlovich posjeduje vrhunsku boksačku tehniku i Blaydesa čeka strašno težak posao. Naravno, ne smijemo zapostaviti Blaydesove hrvačke vještine koje ovaj meč čine jako teškim i za Pavlovicha. Sve u svemu, jedan jako zanimljiv teškaški obračun čeka nas u četvrtom mjesecu.

Linker
18. travanj 2024 16:24