UFC

Aspinall odgovorio na Conorove prijetnje smrću: ‘Iskreno, ne razumijem zašto je tako ljutit‘

Tom Aspinall

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Britanski teškaš ostao je podosta iznenađen McGregorovom reakcijom

Prije nešto manje od mjesec dana, Tom Aspinall razgovarao je s Jamalom Niazom, a jedna od tema bio je povratak Conora McGregora u kavez. ‘‘Notorious‘‘ bi se ove godine trebao vratiti borbama, a protivnik će mu biti Michael Chandler. Borba će uslijediti nekad tijekom jeseni ili početkom zime, a Tom Aspinall nije pretjerano entuzijastičan zbog toga.

‘‘Iskreno, nisam tako zainteresiran. Pogledat ću borbu, ali nekako me McGregor više ne interesira. Puno je interesantnijih mečeva od tog. Ovaj obračun teškaša nešto je što me jako zanima, kao i londonski event na kojem će se boriti Leon Edwards (protiv Kamarua Usmana). Mogao bih cijeli dan nabrajati i barem je 20 mečeva koji me više zanimaju. Hoću li pogledati Conora i Chandlera? Hoću, ali otkažu li tu borbu, neću biti uzrujan zbog toga.‘‘, rekao je tada Aspinall.

Nije Aspinall niti slutio da će njegovo mišljenje naići na reakciju Conora McGregora i to na vrlo burnu reakciju. Irac je u seriji ‘‘tvitova‘‘ (koje je kasnije obrisao, naravno) uputio niz prijetnji ka Tomu Apsinallu. Prijetio je McGregor engleskom borcu da će ostati bez ugovora s Gym King kompanijom koja ga sponzorira, jer radi se o kompaniji koja surađuje i s Conorom.

‘‘Izgladnit ću te i ubit ću te, idiote bez poštovanja. Nikada više ne izgovaraj moje ime tako da iskazuješ nepoštovanje.‘‘, neke su od prijetnji koje je Conora tada uputio Aspinallu.

Odgovor Toma Aspinalla došao je sinoć. Engleski teškaš gostovao je u MMA Houru kod Ariela Helwanija i pokušao je smiriti tenzije.

‘‘Iskreno ne znam zašto je on tako ljutit. Ja imam tako puno poštovanja za Conora i nikada ga ne bih pokušao omalovažiti. Nisam takav tip. Ja sam odrasla osoba i pokušavam ne biti u zavadi s nikime. Ako ću već biti u svađi s nekim, htio bih da to bude netko iz moje težinske kategorije, pa da se barem možemo boriti i zaraditi nešto novca. Ja sam samo rekao da nisam zainteresiran za Conorov meč onoliko koliko sam zainteresiran za neke druge nadolazeće mečeve. To je sve, nisam htio nikome iskazati nepoštovanje.‘‘, poručio je Aspinall.

Naravno da Tom Aspinall nije pretjerano zabrinut prijetnjama McGregora, ali vidljivo je da Tom želi izbjeći bilo kakve tenzije i ne želi gubiti vrijeme za to. Šteta što Conor McGregor ne razmišlja poput zrele, odrasle osobe.

Linker
19. travanj 2024 21:38