UFC

Alexey Oleinik ponovno dobio novog protivnika: 60. pobjedu u karijeri neće tražiti protiv Latifija

Aleksei Oleinik

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Super iskusni ruski borac tražit će prekid gubitničkog niza protiv protiv 15 godina mlađeg protivnika

Kroz popriličnu zavrzlamu prošao je Alexey Oleinik po pitanju ugovaranju svog sljedećeg UFC nastupa. 44-godišnjeg ruskog veterana čeka 15. UFC nastup, a u potrazi je za 60. profesionalnom pobjedom (59-16-1, 7-7 UFC).

Oleinik se prvotno trebao boriti još 22. siječnja protiv Grega Hardyja, ali je nastup otkazao zbog nepoznatih razloga. Uslijedilo je ugovaranje meča protiv Ilira Latifija koji se trebao održati 26. ožujka (treći mjesec). Na dan same priredbe, Latifi je morao otkazati nastup zbog bolesti i meč je prebačen na 09. travnja (četvrti mjesec). Ipak, čini se kako Latifi neće moći nastupiti niti tada, a Oleinik je dobio novog protivnika.

Jared Vanderaa (12-7-0, 1-3 UFC) borit će se protiv Alexeyja Oleinika na UFC 273 priredbi koja će se održati 9. travnja. Vanderaa je vijest o ovoj borbi podijelio putem Twittera. Dakle, Vanderaa je ujedno i borac koji uskače kao zamjena za Ilira Latifija

Oba borca u gubitničkim su nizovima. Vanderaa je poražen u posljednja dva nastupa, a bolji su bili Andrei Arlovski i Alexander Romanov. Oleinikov gubitnički niz još je gori, jer ruski veteran poražen je tri puta zaredom. Spivak, Daukaus i Derrick Lewis pobijedili su Oleinika koji pobjedu čeka od sredine 2020. godine i slavlja nad Werdumom.

Izvjesno je kako će poraženi u ovom meču dobiti otpusno pismo. Dakle oba borca bit će motivirana kako bi zadržali svoje mjesto u promociji, a za nešto više od tjedan dana, saznat ćemo tko je okončao, a tko produljio seriju poraza.

Linker
20. travanj 2024 04:17