UFC

Alexu Pereiri je dosta kritika od strane Anthonyja Smitha: ‘To je ispran borac koji nije postigao ništa‘

Alex Pereira, Anthony Smith i Michael Bisping

 Instagram (alex Pereira, Anthony Smith)
Izgleda da je ‘‘Poatanu‘‘ dosta kritika na vlastiti račun, pogotovo od drugih kolega boraca

Često se Alexa Pereiru kritiziralo, prije svega što ga UFC gura među najjače borce, no on se svaki puta do sada pokazao kao legitiman borac. Od početka ‘‘Poatan‘‘ uzima najteže mečeve, a jedan takav je imao i nedavno kada je u svom debiju u poluteškoj kategoriji svladao bivšeg prvaka Jana Blachowicza.

Jedan od boraca koji jako često kritizira Pereiru jest Anthony Smith. Šutio je Periera gotovo cijelo vrijeme te se nije obazirao na njegove kritike, no neki je dan Pereira na svom YouTube kanalu konačno odlučio i odgovoriti mu:

‘‘Uvijek ga čujem kako govori, posebno o meni. Govori jako loše stvari. Ne znam što točno ima protiv mene ali kritizira i ostale sportaše, a to je tip koji ne može skinuti kilažu. Kada je bio Gloveru zamjenski borac u Riu de Janeiru, ni tada nije uspio skinuti kilograme. To pokazuje zašto on nije uspješan. Pljuje ostale borce iako ni sam ne zna kroz što prolaze‘‘, rekao je Pereira.

‘‘Kada vide nekoga da samo kritizira, ljudi nisu glupi. Svi vide koliko je on nezadovoljan sa sobom. Ispran borac koji nikada nije postigao ništa, a još se bori. Nezgodno je to jer je i dalje nitko i ništa. No, može samo pričati jer je ionako ispod mene‘‘, dodao je.

Izgleda da je ‘‘Poatanu‘‘ dosta kritika na vlastiti račun, pogotovo od drugih kolega boraca. Što je sljedeće za bivšeg prvaka srednje kategorije se ne zna, ali meč za titulu protiv Jirija Prochazke se čini podosta izgledan scenarij u ovom trenutku.

Linker
03. svibanj 2024 15:32