UFC

Aljamain Sterling ‘bocnuo‘ Danu Whitea: ‘Bio je sretan kad me njegova zlatna koka O‘Malley nokautirala‘

Aljamain Sterling i Dana White

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Još od osvajanja pojasa na onaj način Dana ne voli Sterlinga, a ne vole ga ni fanovi previše. Sigurna je stvar da ukoliko ponovno želi napasti pojas, morat će se za to i naraditi

Na UFC 292 priredbi došlo je do promjene na vrhu bantam kategorije. Sean O‘Malley nokautirao je Aljamaina Sterlinga u drugoj rundi njihovog međusobnog okršaja i tako mu oduzeo titulu u bantam kategoriji. Za sada nema izgleda da će se raditi na revanšu bilo kad u nekoj bliskoj budućnosti.

Nije nikakva tajna da Aljamain Sterling nikada nije bio najdraži prvak UFC-ovom šefu Dani Whiteu, a Dana ga je nebrojeno puta javno kritizirao zbog raznih stvari. Sada je Sterling odlučio malo kritizirati i Danu, te je rekao da je UFC-ov šef sretan što ga je O‘Malley nokautirao.

‘‘Došao je nakon borbe do mene, bilo je onako… Ne znam što je mislio. Ja mislim da je bio sretan, ono, kako i ne bi bio? Zlatna koka O‘Malley mu je osvojila pojas legitimno, iako ne volim ovo govoriti, ali ovo mu se ne bi dogodilo devet od deset puta. Ako mogu išta reći o Dani, to je onda da je uživo cool. Onda s druge strane, čim uzme mikrofon, nikada nisam čuo da je rekao nešto pozitivno o meni‘‘, rekao je Sterling u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Ne razumijem zašto od njega nikada ne mogu dobiti neki poguranac, kad ga pitaju za mene zašto ne kaže da sam odličan kao što to radi za Conora. Nije teško nešto takvo reći, nije uopće‘‘, dodao je.

Još od osvajanja pojasa na onaj način Dana ne voli Sterlinga, a ne vole ga ni fanovi previše. Sigurna je stvar da ukoliko ponovno želi napasti pojas, morat će se za to i naraditi.

Linker
27. travanj 2024 08:48