UFC

Aljamain Sterling Demetriousa Johnsona nazvao ‘malenim‘, ovaj mu poručio: ‘Živog bih te pojeo‘

Demetrious Johnson i Aljamain Sterling

 Instagram (demetrious Johnson, Aljamain Sterling)
Iako bi bilo zanimljvo ‘‘Mighty Mousea‘‘ gledati ponovno u UFC-u, jako su male šanse da će se to ikada više dogoditi

Nedavno je bivši UFC-ov prvak i trenutni ONE-ov, Demetrious Johnson, rekao kako učestalo razmišlja o UFC-u i kako bi se proveo protiv trenutnih vladara njihovih kategorija, a rekao je i kako bi se volio obračunati s Aljamainom Sterlingom i da bi fanovi zasigurno voljeli gledati taj meč.

Međutim, to se nikada neće dogoditi iz jednostavnog razloga; ‘‘Mighty Mouse‘‘ se nikada neće vratiti u UFC. Sterling je rekao da i ukoliko se vrati i ukoliko do te borbe dođe, da je Johnson ‘‘jednostavno premali‘‘ i da protiv njega nema što tražiti. Johnson mu je odgovorio:

‘‘Njegova najveća slabost jest da nema nikakve vještine u klinču. Ono, pojeo bih ga za doručak u klinču. Imam osjećaj da kada govorimo o ritmu, da se ja krećem puno bolje na nogama nego on. Što se tiče ‘grapplinga‘, on je duži tako da mu ne bih dao je**na leđa jer bi zaključao ‘body triangle‘ kao Petru Yanu svojim dugim nogama‘‘, rekao je Johnson u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Jedna stvar koja mi pomaže jest da bi mi on ulazio u distancu. On baca prazne direkte, smiješne udarce nogama, a ja bih mu rekao da je to za mene savršeno i da bi mu pokazao svoj Muay Thai klinč. Živog bih ga pojeo u klinču‘‘, dodao je.

Iako bi bilo zanimljvo ‘‘Mighty Mousea‘‘ gledati ponovno u UFC-u, jako su male šanse da će se to ikada više dogoditi. Johnson je k tome u poznim borilačkim godinama i sigurno se više neće još dugo boriti, tako da o povratku u UFC možemo samo maštati.

Linker
03. svibanj 2024 16:25