UFC

Aljamain Sterling novom objavom otkrio kako mu je revanš protiv Yana u prvom planu

Aljamain Sterling
 Ethan Miller/Getty Images/Profimedia
Novi UFC-ov prvak bantam kategorije spreman je prvom prilikom svoj status potvrditi

Jedan od svakako najomraženijih UFC boraca trenutno je Aljamain Sterling. Novom prvaku bantam kategorije veliki broj fanova i kolega je zamjerio način na koji je došao do pojasa prvaka, odnosno pobjede nad Petrom Yanom. Iako on sam nije kriv za ilegalan udarac kojim ga je Rus pogodio te onemogućio da na normalan način nastavi borbu, puno je onih koji vjeruju kako se zapravo nije osjećao toliko loše koliko je pokušao prikazati.

S druge strane, Aljamain je već u nekoliko navrata izjavio kako se neće osjećati prvakom dok titulu ne osvoji pobjedom u pravoj borbi te kako jedva čeka revanš. To je ovim putem još jednom potvrdio putem Instagrama, tako najavivši svoj odgovor svima onima koji su ga prozvali glumcem.

Uz nekoliko priloženih fotografija, "Funkmaster" je ostavio poruku kojom je otkrio kako se osjeća i što su njegove namjere.

"Neki kažu da je glumac. Neki kažu da je prvak. Ponovimo to!", jasna je poruka kako želi što prije odraditi revanš i dokazati što od navedenog je istina.

Revanš bismo gledajući na kalendar mogli dočekati početkom ljeta, a na istoj priredbi mogla bi se naći i borba koja će odrediti idućeg izazivača. UFC u istu namjerava upariti Coryja Sandhagena i TJ-a Dillashawa. Naime, Dana White je već najavio kako će se Dillashaw u povratničkoj borbi nadmetati za poziciju izazivača, a Sandhagen je nakon toga potvrdio da mu je ta borba već ponuđena.

Linker
27. travanj 2024 04:18