UFC

(VIDEO) Khabib Nurmagomedov oduševio svojim poznavanjem nogometa

Khabib Nurmagomedov i Manel Kape
 screenshot (Facebook)
Mnogima je poznato kako je Khabib Nurmagomedov veliki nogometni fan

Otkako je završio svoju više nego uspješnu borilačku karijeru, Khabib Nurmagomedov u medijskim nastupima i na društvenim mrežama većinom djeluje vrlo raspoloženo i opušteno. Kako on nema ništa protiv toga da ga se u trenucima inspiracije snima, tako se često pojavi pokoji zanimljiv video, kao onaj koji je snimio glavni trener American Kickboxing Academyja, Javier Mendez.

Na snimci vidimo Khabiba i portugalskog UFC borca Manela Kapea u priči o nogometu. Kako Kape dolazi iz nogometno poprilično jake države, očekivao je da će imati ravnopravnog sugovornika, no to se nije dogodilo. Tako je odlučio provjeriti koliko je Kapeovo poznavanje nogometa pa ga je pitao tko je 2005. godine osvojio UEFA Ligu prvaka. Kad nije dobio točan odgovor, Khabib je krenuo s nabrajanjem osvajača sve do današnjeg dana.

To ipak nije bilo sve. Nakon osvajača Lige prvaka, što će i mnogi od vas vrlo lako u bilo kojem trenutku znati, Khabib se okrenuo malo težoj temi, a to su osvajači Zlatne lopte France Footballa od 1995. godine do danas. I tu je bivši UFC-ov prvak briljirao znanjem te pokazao koliki je zaljubljenik u najvažniju sporednu stvar na svijetu.

No, ne prati Khabib nogomet samo na visokoj razini. Prati redovno iz rezultate te utakmice Anžija iz Mahačkale, kao i cijelu rusku ligu. Štoviše, Khabib je čak jedno vrijeme relativno pratio i Hrvatsku nogometnu ligu, budući da je za Inter iz Zaprešića vrlo uspješno igrao njegov prijatelj iz djetinjstva Serdar Serderov.

Pogledajte kako je izgledalo njegovo očitavanje lekciju UFC-ovom borcu muha kategorije.

Linker
20. travanj 2024 15:47