UFC

(VIDEO) Sterling i Serra nastavljaju suradnju unatoč odluci koja je narušila mir uoči UFC-a 259

Aljamain Sterling i Matt Serra
 Screenshot (Instagram)
‘Funkmaster i ja uvijek ćemo biti u dobrim odnosima, znate dobro koliko se volimo...‘

Matt Serra prošlog se vikenda požalio na odluku po kojoj ga je njegov dugogodišnji učenik Aljamain Sterling izostavio iz kuta za najveću borbu karijere, onu protiv Petra Yana.

Umjesto Matta, novopečeni prvak u bantam kategoriji za nastup na UFC-u 259 izabrao je Erica Nicksicka, trenera iz Xtreme Couture dvorane s kojim je i odradio dio priprema za taj nastup.

Bivši UFC-ov prvak, a danas uspješni trener u UFC Unfiltered podcastu izjavio je kako ga je taj Sterlingov potez "povrijedio", ali čini se kako između njih dvojice nema neke zle krvi i da se suradnja nastavlja unatoč određenim promjenama.

Serra je još jednom potvrdio da se povlači iz 'corneringa', ali ovaj je puta uz to dodao riječ "zasad", što znači da je mogućnost povratka i dalje otvorena.

"Ljudi u posljednje vrijeme iskazuju puno mržnje prema Aljamainu Sterlingu. Jedan je razlog ono koljeno, a drugi jer misle da smo nas dvojica u svađi. Istina je, zasad se povlačim iz 'corneringa'... Ali 'Funkmaster' i ja uvijek ćemo biti u dobrim odnosima. Znate dobro koliko se volimo i namjeravam mu pomoći da obrani ovaj pojas", rekao je Serra, a na istom Instagram videu priključio mu se i Sterling.

Linker
20. travanj 2024 03:58