UFC

Aljamain Sterling o ozljedi: ‘Svi mi govore da ne tratim vrijeme, neka organiziraju borbu za privremeni pojas‘

Aljamain Sterling

 Screenshot (youtube, Mmafightingonsbn)
Rekao je da nije siguran da će fizikalna terapija biti od koristi, no volio bi se oporaviti do UFC 285 priredbe jer se želi na njoj boriti

Ozljeda bicepsa prisilila je prvaka bantam kategorije Aljamaina Sterlinga na nešto dužu pauzu, tako da će meč protiv Henryja Cejuda još malo pričekati. Sterling je u trenutno posljednjem nastupu svladao bivšeg prvaka T.J. Dillashawa i obranio pojas, a sljedeći ga je trebao čekati Cejudo.

Već ga je puno boraca prozvalo kako samo izbjegava borbe, no ovog se puta uistinu radi o ozljedi te je Sterling prisiljen na pauzu. Mnogi se fanovi vesele okršaju njega i odličnog Henryja Cejuda koji se vraća nakon gotovo tri godine, a Sterling je rekao kako bi mu bilo u redu i da se organizira borba za privremeni pojas u međuvremenu:

‘‘To je prečudno, te poruke koje stalno dobivam. Nitko mi ne govori da je operacija nešto što trebam napraviti, nitko ne želi preuzeti krivicu i biti u krivu. Ne žele mi reći da odem na operaciju, ne znaju hoće li mi fizikalna terapija pomoći. Govore mi da idem na fizikalne terapije i da ne tratim vrijeme, a što ako ona ne uspije i svakako budem morao na operaciju‘‘, rekao je Sterling u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘UFC 285 je zvjerska priredba, volio bih biti na njoj. Toliko je na njoj zanimljivih borbi. Zato i dajem sve od sebe da se oporavim do tada, ako ne, mogu napraviti borbu za privremenog prvaka, neću se ljutiti‘‘, dodao je Sterling.

Dakle za sada nije poznato kada bi Sterling mogao nastupiti, a ako bi se uspio oporaviti do UFC 285 priredbe, to bi bilo odlično jer na sve one odlične borbe, okršaj njega i Cejuda bi bio šlag na torti.

Linker
18. travanj 2024 22:37