UFC

Aljamain Sterling odbija borbu protiv Cejuda: ‘Ne zanima me kralj ‘cringea‘, ima većih borbi‘

Aljamain Sterling

 Giuseppe CACACE/AFP/Profimedia
Smatra da si je sam kriv što je otišao u mirovinu i igrao igrice

Prošlog mjeseca na UFC 280 priredbi Aljamain Sterling svladao je T.J. Dillashawa tehničkim nokautom u drugoj rundi i obranio je pojas u bantam kategoriji. Dillashaw se ozlijedio prilikom pada kad ga je Sterling prvi puta rušio, tako da je prvak imao dosta lagan zadatak u nastavku borbe.

Na istom eventu Sean O‘Malley je pobijedio Petra Yana podijeljenom sudačkom odlukom te je izborio mjesto prvog izazivača, a osim toga je Henry Cejudo najavio povratak te se smatralo kako O‘Malley sigurno neće napasti pojas pogotovo uz Cejudov povratak.

No, izgleda da prvaka ne zanima pretjerano meč protiv Cejuda. Nedavno je rekao kako je Cejudo jedina UFC-ova nada da ga skine s trona, a i danas je ponovno rekao kako ga ta borba ne zanima.

‘‘Ono, nitko te nije tjerao da se umiroviš. Svi smo mi znali da ćeš se vratiti, zašto si igrao te glupe igrice? To je na tebi. Kategorija te je zaboravila, a to što si uradio prije tri godine ne može ni svijeću držati onome što sad svi možemo u kategoriji. Ova igra ga je prevazišla‘‘, poručio je Sterling Cejudu.

‘‘On je pametan tip, počeo je stariti, ali ta borba me stvarno ne zanima. Ono, ne ustajem ujutro i ne mislim si da se želim boriti protiv Cejuda. Protiv O‘Malleyja bi bila velika borba, protiv Chita (Vere) bi bila je**no velika borba, a kad bih se borio protiv Henryja, borio bih se sa kraljem cringea‘‘, zaključio je Sterling.

Ako je vjerovati njegovim riječima, Sterlinga u kavezu nećemo vidjeti do polovice iduće godine. Protiv koga, očito je još prerano za nagađati.

Linker
25. travanj 2024 03:38