UFC

Aljamain Sterling optužio O‘Malleyja i UFC: ‘Namještaju karte protiv njegovih protivnika, to je put Jakea Paula‘

 Sean O‘Malley vs. Aljamain Sterling

 Paul Rutherford/Getty images/Profimedia
UFC je gradio O‘Malleyja i to nije nikakva tajna, no, ipak je on taj koji je u kavezu morao napraviti posao

Seana O‘Malleyja uskoro očekuje stilski vjerojatno najgori mogući protivnik za njega. Na UFC 306 priredbi branit će svoju titulu prvaka u bantam kategoriji protiv Meraba Dvalishvilija, borca s kojim se, po mnogima, trebao boriti i puno ranije. No, kako bilo, Merab je svoju priliku konačno dočekao.

Nije nikakva tajna da je UFC ‘‘gurao‘‘ O‘Malleyja do samog vrha i pokušavao ga na sve načine prodati, a to nije promaklo borcu kojeg je on skinuo s trona. Aljamain Sterling usporedio je prvaka O‘Malleyja s Jakeom Paulom, rekavši da mu UFC konstantno namješta stilski pogodne protivnike:

‘‘Želim vidjeti najbolje kako se natječu protiv najboljih. Sada, O‘Malley. Borio se s jednim rangiranim protivnikom i dobio napad na titulu, pobijedio podijeljenom odlukom. Ne mrzim ga, samo iznosim činjenice. Trebao sam se boriti s njim, a meni su rekli da se Cejudo vraća i da se borim s njim‘‘, rekao je Sterling u ‘‘Verse Us with Eric Nicksick‘‘ podcastu.

‘‘O‘Malley zna sve ovo. Dali su mu najbolju moguću priliku da postane svjetski prvak tako što su namjestili karte protiv njegovih suparnika. Kao natjecatelj, nikada to ne mogu poštovati. To je Jake Paul put. Namještati karte protiv njegovih suparnika za ‘higlightse‘ i kako bi dobili mečeve koji njima odgovaraju‘‘, dodao je.

UFC je gradio O‘Malleyja i to nije nikakva tajna, no, ipak je on taj koji je u kavezu morao napraviti posao. Sterlinga je nokautirao već u drugoj rundi borbe i zasluženo odnio titulu, a vidjet ćemo kako će prvak proći protiv vrlo nezgodnog Meraba.

Linker
14. rujan 2024 01:44