UFC

Aljamain Sterling otkrio da više nije u dobrim odnosima s Jonom Jonesom: ‘Rekao mi je da se ne približavam‘

Aljamain Sterling i Jon Jones

 Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia, Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Što se točno dogodilo među borcima, nije poznato. Sterling je rekao da je to već druga priča što bi značilo da je nešto bilo, ali to očito nećemo saznati

Sljedeći potez bivšeg UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji, Aljamaina Sterlinga, još uvijek nije poznat. U osmom je mjesecu ove godine izgubio titulu kada ga je na UFC 292 priredbi nokautirao Sean O‘Malley, tako da se ne zna hoće li prijeći u perolaku kategoriju kako je i najavljivao prije te borbe.

Aljamain Sterling je ponovno izašao u javnost, ali ne s planom za dalje. Na svom YouTube kanalu je govorio o odnosu s Jonom Jonesom, a otkrio je kako s prvakom teške kategorije više nije u dobrim odnosima kako je nekada bio:

‘‘Naletio sam na nekadašnjeg prijatelja Jona Jonesa, kojeg sam upoznao u SUNY Morsevilleu, a on je trenirao tamo. Dakle, Jon Jones trenira u SUNY Cortlandu, vidio sam slike na njegovom MySpeaceu. Poslao sam mu poruku i rekao mu da želim doći do tamo i to isprobati. On je imao raširene ruke i rekao mi da dođem. Kada sam ja rekao da ću doći, ohladio se i rekao mi da ne dolazim niti da se pojavljujem u blizini‘‘, započeo je Sterling.

‘‘Jon je uvijek bio cool prema meni, a ne znam što se putem dogodilo. Nešto sigurno jest, ali to je druga tema sada. Nismo više dobri kao što smo nekada bili, ali to je prirodno. No, ja više neću biti pristran i sjediti i pričati kako će Jones pobijediti sve‘‘, dodao je.

Što se točno dogodilo među borcima, nije poznato. Sterling je rekao da je to već druga priča što bi značilo da je nešto bilo, ali to očito nećemo saznati.

Linker
07. svibanj 2024 00:01