UFC

Aljamain Sterling propituje nokaute Seana O‘Malleyja: ‘Jesu li ti likovi uopće više u UFC-u?‘

Sean O‘Malley

 : Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Bit će to drugi nastup za Sterlinga ove godine, a prošlog je mjeseca na UFC 288 priredbi nakon pet odličnih rundi svladao Henryja Cejuda

U osmom će mjesecu Sean O‘Malley dobiti najveću priliku do sad. Protiv prvaka Aljamaina Sterlinga će se boriti za pojas u bantam kategoriji, a bit će mu to prvi meč ove godine i prvi nastup nakon pobjede nad Petrom Yanom na UFC 280 priredbi u Abu Dhabiju u desetom mjesecu prošle godine.

Steling se u posljednje vrijeme često pita što je sa svim tim nokautima koje je O‘Malley postigao u svojoj UFC karijeri. Neki dan je rekao da ga UFC brendira kao nokautera iako te nokaute nikad nismo vidjeli, a sada se pitao jesu li ljudi koje je on nokautirao i dalje u UFC-u.

‘‘Sve ćemo vidjeti 19.8., tada ćemo vidjeti tko je tko. Tada ćemo četvrti puta čuti za ‘Funk Mastera‘, a onda ne želim da me zovete ni ti Dana, ni ti Hunteru. Nakon toga idem na dugi, dugi, odmor. Sean je čvrst tip i ne podcjenjujem ga. Kako sam to rekao, reći ću da ću ga završiti u prvoj rundi‘‘, rekao je Sterling ‘‘The Schmou‘‘.

‘‘Mislim, kad je bio zadnji put da je on nekoga nokautirao? Je li netko od tih tipova uopće više u UFC-u? Sve ćemo saznati. U tome je ljepota ovoga sporta. Mogu reći što želim, a može i on. No, 19.8. ćemo biti zaključani u kavezu‘‘, dodao je.

Bit će to drugi nastup za Sterlinga ove godine, a prošlog je mjeseca na UFC 288 priredbi nakon pet odličnih rundi svladao Henryja Cejuda. Ukoliko ponovno obrani pojas protiv O‘Malleyja, bit će zanimljivo vidjeti što će biti njegov idući potez.

Linker
02. svibanj 2024 07:10