UFC

Aljamain Sterling: ‘Reći ću vam iskreno, s lakoćom bih srušio i završio Volkanovskog‘

Sterling i Volkanovski

 Screenshot (youtube, Ufc)
Prvak bantam kategorije nije oduševljen nastupom Volkanovskog

Prvak UFC-ove bantam kategorije Aljamain Sterling nije bio previše impresioniran nastupom Alexandera Volkanovskog protiv Maxa Hollowayja ovog vikenda. Volkanovski je u subotu odradio jedan od najboljih nastupa u svojoj karijeri i potpuno je neutralizirao sve to je Holloway donio na stol.

No, izgleda kako nisu baš svi bili oduševljeni nastupom Volkanovskog. Aljamain Sterling, koji je već ranije natuknuo mogući prelazak u perolaku kategoriju, nije bio nimalo impresioniran viđenim u subotu.

Sterling je na svom Twitter profilu objavio: ‘‘Moje iskreno mišljenje… Mislim da bih ja vrlo lako srušio Volkanovskog dolje i završio ga.‘‘

Volkanovskog su pitali ima li što reći na takve riječi, no on je ostao gospodin te je rekao: ‘‘Što je to Aljamain rekao? Pustite ga neka priča, sve je u redu. On ima svoju kategoriju za držati, svaka mu čast za ono što je napravio Petru Yanu, ali neka se smiri.‘‘

Aljamain Sterling je u svom trenutno posljednjem nastupu svladao Petra Yana i postao prvak bantam kategorije. Međutim, Sterling nije jedini koji se bacio na prozivanje Volkanovskog; to cijelo vrijeme čini i Henry Cejudo, bivši dvostruki prvak.

Još uvijek nije službeno što slijedi za Volkanovskog, iako je vjerojatno da bi fanovima najzanimljivija bila borba protiv Charlesa Oliveire za pojas lake kategorije.

Linker
19. travanj 2024 15:49