UFC

Max Holloway odao priznanje Volkanovskom: ‘Ti si broj jedan pound-for-pound, uzmi pojas i u lakoj kategoriji‘

Max Holloway 

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Volkanovski je u subotu zaista djelovao nezaustavljivo

Miljenik fanova, Max Holloway, poražen je ovog vikenda u spektakularnoj trilogiji protiv jednog od najboljih boraca trenutno, Alexandera Volkanovskog. Bio je to treći put da je Max izgubio od Volkanovskog, a mora se priznati da je ova zadnja borba bila i najmanje kompetitivna jer prvak nikad nije izgledao bolje.

Umjesto da se sažalijeva, Holloway je odlučio podići glavu gore i odati priznanje prvaku koje nedvojbeno i zaslužuje. Sinoć je na Twitteru objavio i prve komentare nakon poraza u kojima je odao priznanje Volkanovskom i nazvao ga prvim ‘pound-for-pound‘ borcem svijeta:

‘‘Ja i dalje vodim u knockdownima u trilogiji sa 2-0 (smijeh). Samo se šalim. Vjerojatno ćemo trebati i četvrtu borbu da se ovo razriješi. Šala. Čestitke mom bratu Alexanderu Volkanovskom, uzmi pojas i u lakoj kategoriji. Zaslužio si tu priliku. Ti si trenutno #1 pound-for-pound borac svijeta.‘‘

Podsjećamo, Volkanovski je nakon pet rundi apsolutne dominacije pobijedio Hollowayja koji je cijelu borbu izgledao zbunjeno, nije znao što treba raditi sljedeće. Nikako nije uspijevao pronaći svoj ritam, dok je s druge strane prvak izgledao savršeno.

Lijepo je vidjeti ovakvo priznanje od strane Hollowayja, a i teško se ne složiti da Volkanovski to ne zaslužuje. Kasnije je izrazio želju za napadom na pojas lake kategorije, a ako se u ovom trenutku na to odluči, protivnik bi mu bio Charles Oliveira.

Linker
20. travanj 2024 12:38