UFC

Aljamain Sterling savjetovao Michaela Chandlera: ‘Moraš uključiti borilačku inteligenciju ili gubiš od Conora‘

Michael Chandler 

 : Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Svjestan je i Sterling kako Chandler često teži atraktivnosti nauštrb taktici, no protiv McGreogra će morati ipak biti taktičniji

Vijest da se Conor McGregor vraća je službena već nekoliko tjedana, a povodom toga je UFC-ov šef Dana White nekoliko puta rekao koliko je oko toga uzbuđen. Ono što se za sada zna jest da će uz Michaela Chandlera biti trener u idućoj sezoni ‘‘The Ultimate Fightera‘‘, no za sada se ne zna kada će se njih dvojica konačno naći u kavezu.

Chandler je borac koji će mu poželjeti dobrodošlicu, a ono po čemu je on ponajprije poznat jesu vrlo atraktivne borbe. Želja za atraktivnošću ga nekad zna koštati i pobjede, a toga je svjestan i Aljamain Sterling koji mu je poručio da uključi svoju borilačku inteligenciju:

‘‘Mislim da Chandler ima sve moguće alate da postane UFC prvak. Ali jednostavno mora uključiti svoju borilačku inteligenciju te se mora odlučiti želi li biti zabavljač ili želi pobijediti. Ne želiš biti tip o kojem ljudi pričaju okupljeni oko vatre i govore kako si mogao učiniti puno više‘‘, rekao je Sterling na svom YouTube kanalu.

‘‘Dakle, imate tipa kao što je Chandler koji udara kao Mike Tyson, a može vas nathrvati kako želi. Michael Chandler je imao dosta showova u prošlosti. Ako se takav Chandler pojavi, mislim da će izgubiti od Conora. No ako se pojavi Chandler s taktikom… Mislim da će doći tamo i završiti posao s McGregorom‘‘, dodao je.

Borba između McGreogra i Chandlera će se ipak održati u lakoj kategoriji, a čeka se da UFC potvrdi i datum. Kada bi to mogli biti ne znamo, no prije jeseni sigurno nećemo gledati tu borbu. No, jedna stvar je jasna; ta borba će biti pravi vatromet i poslastica za fanove.

Linker
21. studeni 2023 20:41