UFC

Conor McGregor o borbi protiv Chandlera: ‘Jednostavno ću ga prepoloviti, on je sportaš a ne borac‘

Conor McGregor

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Također tvrdi da je previše prefrigan za njega, više nego bilo tko s kime se Chandler do sada borio

Mnogi su s oduševljenjem dočekali vijest kako se popularni Conor McGregor vraća borbama. Nakon posljednjeg poraza od Dustina Poiriera i teškog loma noge kojeg je doživio tom prilikom, mnogi su se s pravom pitali hoćemo li Irca više ikad gledati u kavezu. Dana White je prije nekoliko tjedana to i potvrdio, a otkrio je i protivnika.

McGregor i Michael Chandler treneri su sljedeće sezone ‘‘TUF-a‘‘, no prije jeseni se njih dvojica neće obračunati. Conor je u posljednjem intervjuu rekao kako je Chandler dobar borac, no svejedno je najavio kako će proći kroz njega:

‘‘Sviđa mi se Michael. Nemam nikakvih problema s njim. Bit ću mu trener suparnik, tako da me zanima kako će on trenirati svoje borce. On je više sportaš nego što je borac. Znam da ima neke vještine u hrvačkom dijelu, ali i općenito su mu vještine dosta dobre. Ali ako govorimo o malim, finim detaljima, to nisam siguran. Bit će zanimljivo trenirati protiv njega prije nego se borim s njim‘‘, rekao je Chandler za TheMacLife.

‘‘Mislim da ću ga jednostavno prepoloviti. Mislim da sam ja malo previše prefrigan za njega, više nego itko s kime se do sada borio. Eksplozivan sam i poletan. Jednostavno, prepolovit ću ga‘‘, dodao je.

Bit će zanimljivo vidjeti kakav će se McGregor vratiti te hoće li se vratiti svom starom stilu. Također, ono što će također biti zanimljivo jest vidjeti hoće li Chandler raditi pametnije, odnosno hrvati, ili će poradi atraktivnosti meča zanemariti svoju najveću prednost nad McGregorom. Iako u UFC-u ima negativan omjer, Chandler je uistinu jedan od najatraktivnijih boraca trenutno te je zabava s njim uvijek zagarantirana.

Linker
18. travanj 2024 20:27