UFC

Aljamainu Sterlingu nije dugo trebalo da se obruši na Cejuda nakon što je otkazao meč: ‘On je mala p*****a!‘

Aljamain Sterling

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Nije štedio svog bivšeg protivnika, a smatra da ima dobre razloge zašto je tako

Aljamain Sterling nije štedio Henryja Cejuda nakon njegovog povlačenja s UFC-a 292.

UFC prvak u bantam kategoriji opalio je po svom bivšem suparniku jer je Cejudovu kritiku prema njemu smatrao licemjernom, s obzirom na to da se Cejudo nedavno povukao iz borbe protiv Marlona Vere koja je trebala biti održana na UFC-u 292 19. kolovoza (osmi mjesec) u Bostonu, a taj event predvodi upravo Sterling.

Cejudo je prethodno kritizirao Sterlingov nesiguran stav o potencijalnom povratku 19. kolovoza (osmi mjesec). Sterling je bio zabrinut zbog toga što nije imao dovoljno vremena da se oporavi i vrati braniti svoj pojas protiv O‘Malleya na UFC-u 292, s obzirom na to da se borio i pobijedio Cejuda na UFC-u 288 u svibnju (peti mjesec). Cejudo je olako shvatio brzi preokret i ponudio se boriti protiv O‘Malleya za privremeni pojas.

"Henry Cejudo je izvan ove borbe. Divljak, sjećaš se toga? Divljak? Slao si SMS poruke Dani (White) govoreći: ‘Ako se ta mala p**** ne želi boriti, prihvatit ću borbu?‘ Nije li smiješno kako su se sada uloge zamijenile, pa ovaj ‘mali divljak‘ više nije divljak? Sad si samo mala p******! Pokušavaš omalovažiti moje ime pred navijačima i učiniti da izgleda kao da se ne želim boriti."

Sterling vjeruje da je Cejudo napravio lošeg izgleda u MMA zajednici zbog svojih komentara, a potom i suprotnih postupaka.

“Henry je želio biti loš lik i lagati obožavatelje i učiniti da se čini kao da je on u tome da pobijedi, juhu! Ali sada gledaj, umjesto toga, izgledaš kao magarac koji se pokušava pretvarati da si nešto što nisi. Barem sam to otkrio unaprijed jer nisam želio ukrasti navijačima njihov teško zarađeni novac, jer sam želio biti siguran oko svojih ozljeda, a borio sam se s tobom ozlijeđen prije ulaska u oktogon. Ispao si pravi š****, samo ću ti to reći,” zaključio je "Funkmaster".

Linker
27. travanj 2024 10:25